avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate MihailGO

Activitate MihailGO

Buna ziua. Va rog sa-mi comunicati ce cod caen este necesar pentru prestari de servicii ,de catre un agent(I.I.,PFA,SRL) pentru o firma cu obiectul de activitate - Asistenta juridica in despagubiri accidente. Agentul trebuie sa vanda asistenta juridica. Multumesc !
Mulțumesc pentru răspuns si initierea discuției. Referitor la reabilitare, aceasta se realizează pe toți pereții exteriori ce compun anvelopa blocului, deci și acea parte a acestora din balcon. Având în vedere ca balconul este deschis, consider ca normal ar fi sa înlocuiască și tâmplăria de la acesta. Iar referitor la opinia dvs, reabilitarea termica se realizează nu numai pe suprafetele comune ci toate supravetele care alcătuiesc anvelopa clădirii. Ca de ex., dacă blocul are balcoane neinchise, reabilitarea clădirii se realizează închizând balcoanele sau termoizolant toți pereții și înlocuind tâmplăria?

Adam Grecu a scris:

Lucrarile de reabilitare termica se fac doar pe suprafetele comune. Ceea ce sugerati dvs. sunt lucrari care apartin proprietarului de apartament, asa ca constructorul dvs. chiar tre' sa respecte un proiect (lucreaza cu "acte" oamenii)


Revin cu mai multe lămuriri despre problema cu care ma confrunt. Blocul unde sta mama soacra, situat în sectorul 3, a intrat în reabilitare termica cu fonduri europene. Constructorul spus e ca ușa și geamul de ieșire în balcon nu fac parte din lucrările cuprinse în proiectul de execuție și ca acestea se schimba pe banii proprietarilor apartamentelor, chiar dacă acestea sunt cele originale, din lemn și care sunt uzate moral. Doresc sa știu dacă anvelopa unui bloc cuprinde aceste elemente și constructorul este obligat sa le înlocuiască. Multumesc
Se pare ca nu m-am exprimat ok. Ușa și fereastra de ieșire spre balcon fac parte din anvelopa unui bloc?
Bună ziua. Va rog să-mi comunicați dacă în lucrările de reabilitare termica a blocurilor de locuințe întra și schimbarea/ înlocuirea suprafeței vitrate(geamurilor) dintre balcon și camera din care se face accesul în acesta. Multumesc