avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate Angy33

Activitate Angy33

In primul rand, va multumesc tuturor pentru promtitudinea cu care mi-ati raspuns!

In al doilea rand, nu cred ca este o utopie sa ti se recunoasca daune morale intr-un astfel de proces daca in apararea
ta poti proba ca reclamanta a fost de rea credinta si a incercat sa induca in eroare Instanta.

Cunosc prea multe persoane care si-au pierdut dreptul de proprietate in procese cu diverse persoane fizice si/sau
juridice care si-au construit cauzele pe ''scheme'' de tipul celei descrise mai sus, respectiv pe CF-uri cu numere
similare dar cu descrieri diferite ( Axxxx reprezinta TEREN ARABIL iar CCxxxx reprezinta TEREN CU CONSTRUCTII ) sau alte ''scheme'' suficient de fine ca sa treaca neobservate de Judecatori...

Chiar poate oricine sa te ''tarasca'' cu anii prin Judecatorii si Tribunale si in cazul fericit in care nu-ti pierzi dreptul de proprietate, sa nu intereseze pe nimeni ca ai investit timp si nervi sau ca actiunea reclamantei ti-a afectat imaginea?

Buna ziua!

In urma cu circa un an am fost actionata in instanta de o societate comerciala care solicita anularea dreptului de proprietate asupra unui teren obtinut prin donatie, astfel: o doamna ( fara mostenitori si in prezent decedata ) mi-a donat acel teren iar eu l-am donat la randul meu altei persoane.

Societatea comerciala sustine ca este proprietara terenului in baza unui CF a carui numar coincide cu cel al terenului care face obiectul celor doua donatii mentionate mai sus dar asa cum s-a probat in prima instanta, CF-ul care face obiectul donatiilor este Axxxx ( arabil ) iar cel sustinut de societatea comerciala este CCxxxx ( cladiri ).

Doresc sa stiu daca pot sa solicit daune morale si cum sa-mi formulez cererea pentru a le putea obtine.

Mentionez ca:
- in intampinarile pe care le-am depus la dosar, inainte de a-mi angaja avocat, am solicitat daune morale;
- avocatul meu mi-a spus ca nu pot solicita daune morale intr-un astfel de caz ci doar cheltuieli de judecata;
- societatea comerciala si-a motivat cererea de anulare a contractului de donatie sustinand ca '' donatoarea a dispus de un bun care nu era al sau''.

Va multumesc anticipat!