avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate Asociatiefarasperanta

Activitate Asociatiefarasperanta

Noi avem doi rău platnici , ne judecăm de aproape 7 ani cu ei și când nu au succesiune când etc, nu au ce sa le execute și am acumulat 120.000 d elei la fostul Radet.
Nici un proprietar nu vrea sa plătească eșalonat datoriile altora cu toate că penalitățile cresc an de an , și noi am dori insolventa asociației pentru că am platit luna d Elena dar ne îneacă aceștia doi
Așa că da ar folosi să scăpăm de datorii
Buna ziua am o intrebare vă rog, a plecat un administrator de bloc acum 4 ani si ne-a lăsat cu datorii, acum avem altă președinta care a plecat si ea si dupa 4 ani cu altă firmă avem datorii la fostul radet constanța de 111.000 lei noi.
Avem un rau platnic care nu a plătit niciodată pt ca iau murit părinții cand era mic si nu a facut succesiunea iar acum am câștigat un proces de doar 30.000 de lei dar dansul are o datorie de 190.000 de lei si o sa executăm dar nu are succesiune si nici nu se prezintă la tribunal.
La regia de căldura datoriile sunt enorme si restul toti am plătit la administratie listele de plata dar acum ne cer la cei 80 de proprietari cate 1375 lei de persoană sa acoperi datoriile asociației si penalitatile.
Intrebarea mea vă rog este: se poate dizolva asociația de proprietari? Si sa înființa o nouă asociatie de proprietari de la zero?
Am inteles de pe forum ca daca semnează toti cei 80 proprietari de apartamente se poate dizolva asociația de proprietari.
Acum ni.eni nu vrea benevol sa preia funcția de președinte de asociatie de 2 luni tot facem ședințe si nimeni nu se încumetă.
Pe de altă parte nici corect nu este ca toti care am plătit sa plătim acum din nou cate 1375 de lei ,este imposibil proprietarii nu vor .

Vă mulțumesc din suflet