ca la psihologic, o alta comisie si o alta examinare + rexaminarea casetei martor. plus o taxa - ca sa previna abuzul. eu am fost intrebat din rejudecarea dupa trimitere. spre rusinea mea am gresit raspunsul, dar spre rusinea lor nu trebuia sa existe intrebarea asta la mine si la ceilalti chestiuni de genu 'daca vine unu la tine si te intreaba nu stiu ce... '.
Dar e in regula, am comentat suficient.
de unde si subiectivismul. eu nu critic nota comisiei, ci critic rangul, domeniul sau daca vreti felul intrebarii care nu a fost la fel la toata lumea. si mai critic faptul ca nu se contesta. nu arunca nimeni cu noroi. nu cred ca a folosit cineva cuvinte jignitoare, nu inteleg de unde 'noroi'.
eu unul am intrat. dar nu este etic si echitabil ce s-a intamplat.
Stie cineva ce fel de test este cel psihologic? De personalitate, de concentrare, de atentie, de inteligenta, de care ?
va spun eu ce s-a intamplat:
Pe unii i-au intrebat cum comenteaza maxime si la capitolul speta i-au intrebat articole din cod care nu numai ca erau "din materie" (deci fusesera deja examinati) dar mai mult, nu fusese nici in programa - exemplu intrebare din apel/recurs. Asta e exemplul meu, asa am luat minunata nota de 8 si ceva... dupa vorbit coerent, clar si sustinut 15 minute incontinuu.
Pe altii i-au intrebat ce fac la o petrecere (magistrati fiind) daca vine cineva si le cere sfaturi juridice. De comentat maxime nimic....
Pai e corect?