Mama a decedat in data de 04.07.2023, fiind internata la "Patrick Medical Center"-Baicoi din data de 19.10.2022, plata pentru serviciile prestate achitata pana pe data de 19.07.2023, diferenta de 15 zile platita pentru servicii prestate mamei aflate in nefiinta, nu se mai returneaza.
In certificatul constatator al decesului au trecut la locul decesului: "LA DOMICILIU", ceea ce este fals, intrucat firma de inhumare a ridicat decedata in data de 4.07.2023 din incinta "Patrick Medical Center"-Baicoi
In urma sesizarii mele, DIRECTIA DE SANA.TATE PUBLICA. PRAHOVA a constatat in acte: * conform Raportului intocmit de medicul curant, pacienta "se externeaza la
data de 03.07.2023, la cerere, starea generala fiind alterata'', ceea ce este fals.
Detin toate actele doveditoare a ceea ce am afirmat, chiar si corespondenta cu avocatul de la Patrick Medical Center, ANPC si DIRECTIA DE SA.NA.TATE PUBLICA. PRAHOVA.
Doresc sa stiu cum sa procedez pentru a ma adresa instantelor judecatoresti competente in solutionarea acestui litigiu.
Va multumesc,
Cu stima,
Eduard Boreico
Tel.0721790273
e-mail: eduard1661@yahoo.com
Adresa: Ploiesti, str Republicii, ne. 181, bloc: 9D2, ap. 10