Buna.azi sa intamplat intr.un moll ca fata mea de 13 ani sa fie batuta, de un muncitor chinez,in cabina cand proba o bluza, ia cazut pe jos iar cand sa aplecat de sia facut siretul la papuci iar din gresala ia rupt etichetul de la bluza,bluza fiind deasupra piciorului.muncitorul de acolo care statea de paza la cabine,a bruscat.o si a lovit.o cu piciorul si ia dat doua pălmi si a lovit.o de paretele din cabina.speriata copila nici nu a stiut ce sa întâmplat si nici fața nu si.a simti.o de la durere.eu si sotul meu nu eram langa ea cand a intrat in cabina,dupa ceea el a strigat la noi si a dat in violenta verbală cu sotul spund ca a vrut sa fure copila bluza.nu era adevarat.am platit bluza de 72 lei si ne.am cerut scuze tot noi,dar nestiind ca a lovit o.a spus doar dupa ce am plecat cu masina după 100 de metri a spus ca a lovit.o.foarte nervos sotul meu cand a auzit ce spunea copila plagand.ne.am intors la moll si la lovit pe acel om.eram ingroziti de ce a spus copila ca sa intamplat.a venit politia si a dat declaratie dar a spus ca ramane la impacarea noastră.cum ca sotul a fost violent primul de si la lovit.va intreb din suflet ce trebuie sa fac ca sa plateasca ca a lovit pe copila,va rog.si ce pedeapsa ar avea,cum se procedeaza.