Va multumesc pentru raspunsul prompt. Asta aveam de gand sa fac oricum, insa ceea ce nu stiu este daca din punct de vedere legal, in cazul preluarii unei firme,actiunile detinute de actionarii acesteia se transfera in mod automat la firma care preia afacerea.
Pentru a fi mai precis, din informatiile pe care le-am gasit, firma Casa de expeditii PHOENIX a preluat initial 70% din actiunile APRONAV in 2007, iar ulterior a absorbit APRONAV integral.
Iar firma Casa de expeditii PHOENIX a fost preluata printr-un proces de "fuziune prin absorbtie" de firma SOCEP SA.
Deci, intrebarea este daca actiunile mele au ajuns sau nu la firma SOCEP SA.....
Buna ziua,
Detin un Certificat de actionar din 1996 la societatea APRONAV din Coonstanta. In 2007, aceasta a fost absorbita de Casa de Expeditii PHOENIX SA,, care ulterior a fost preluata de societatea SOCEP SA. Societatea SOCEP SA este activa si in prezent este listata la Bursa de Valori Bucuresti. As dori sa stiu daca prin aceste preluari succesive actiunile pe care le detin la APRONAV au fost transferate in mod automat catre Casa de expeditii PHOENIX si ulterior la SOCEP SA, astfel incat sa le pot valorifica. Multumesc.