avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate Nimic deosebit

Activitate Nimic deosebit

Art.12 alin 5 da este răspunsul,și bon de înregistrare și copie după sesizare dar au arme și pot spune nu,din păcate aș fi vrut să va ajut cu un răspuns mai devreme.
Investigator privat,
Caelis Borrini.
Sper că nu v-a supărat această precizare,am învățat multe de la dumneavoastră pe acest,site.
Sănătate dumneavoastră și familiei!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Va da un bonulet cu nr înregistrare.
Ei nu pun stampila pe plangere de fel.

Aveți dreptul la nr de înregistrare dacă ați depus plângerea.

Art.12 alin 5 da este răspunsul,și bon de înregistrare și copie după sesizare dar au arme și pot spune nu,din păcate aș fi vrut să va ajut cu un răspuns mai devreme.
Investigator privat,
Caelis Borrini.

Tarzan2012 a scris:

Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt a mi se pune stampila unitatii si sa imi puna nr. de inregistrare).
Politistul de serviciu, dupa ce a citit plangerea si cererea, la cererea mea de a inregistra plangerea si cererea, mi-a zis ca nu pune nici o stampila si nu imi da nici un nr. de inregistrare pana nu vede despre ce e vorba, el doreste sa discute si cu partea reclamanta.

In acest sens, ce pot sa fac? Nr. de inregistrare pe care l-am solicitat, era un drept al meu de a dovedi pe parcursul cercetarilor ca am sesizat politia.
Are drept politistul de a refuza sa puna stampila si sa imi dea un nr. de inregistrare pe petitia mea?