avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate 1357x

Activitate 1357x

Bună seara! Mama a cumpărat o casa + teren în 1986 de la o doamna Veronica care cumpărase proprietatea în 1981 de la un domn Ion. Între Veronica și Ion exista doar un contract de vânzare cumpărare în care nu se specifica suprafața proprietății , era menționat ca suprafața este alcatuita din casa + grădină. Mama după ce a cumpărat a intabulat 250 mp deoarece în 1986 nu era voie sa intabuli mai mult. Mai târziu primul proprietar Ion a cerut înapoi o parte mare din grădină (1400 mp). Mama neavând o situație financiara bună nu a reușit sa facă nimic în privința aceasta și a acceptat situația. În 1991 a reușit sa intabule restul de grădină 750 mp. După ce Ion a decedat și mama a decedat, eu am devenit proprietar pe suprafața de 1000 mp al mamei și mă ocup de grădină confiscata de Ion (1400 mp) de mai bine de 15 ani. Va rog sa mă sfătuiți cum as putea prelua grădină confiscata de Ion care intial făcea parte din proprietate cumpărată de mama. M-am gândit sa fac notarea posesiei dar poate exista alta cale mai sigură. Va rog sa îmi comunicați la cine sa apelez și ce se poate face. Mulțumesc anticipat.