avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Activitate maria-monica

Activitate maria-monica

Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
AureliaV a scris:

Ca un mic secret didactic, la a doua mana(recorectare) nu ai voie sa dai mai mult de un punct. Daca se dau de la 2-3 puncte in sus in seamna ca prima mana nu a fost capabila si ar trebui recorectate toate lucrarile.

Acest lucru il stiu de la o profesoara care a participat la recorectari in invatamant si li se impunea sa nu dea mai mult de 1pct ptr a nu ajunge la recorectarea tuturor lucrarilor.


Nu se aplica in cazul examenului de admitere in barou. Anul trecut au fost situatii de note de 2, 3, 4 si 5 saltate direct la note de 8 si 9 asa incat........
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
In spatele acestor mascarade numite examene de admitere in profesia de avocat organizate in cel mai jalnic mod, se afla interese si matrapazlacuri pe care " distinsele" si "incoruptibilele" persoane din conducerea barourilor si a UNBR-ului nici macar nu se deranjeaza sa le disimuleze.
Vorbim despre cote dinainte stabilite de promovabilitate, vorbim de calcule si aranjamente cinice care nu tin cont de lunile de stiudiu intens, de sacrificiile, de nervii sau de inteligenta celor nepromovati.
Vorbim despre aranjamente facute pe holurile barourilor sau in birourile unor fufe agramate avansate sau ale unor la fel de agramati si libidinosi " domni". Vorbim despre mica invoiala, batutul pe burta grohaind , despre plicuri si sacose plasate fara jena pe la " cine trebuie".
Vorbim despre nenumarate note de 2, 3, 4 marite la note de 9, vorbim despre cea mai crasa nesimtire posibila.
Si mai vorbim si despre lasitatea sau pur si simplulehamitea celor picati, despre frica si jena de a lupta pentru ceea ce ti se cuvine.Poate aveti iluzia ca anul viitor va fi altfel! Se poate sa aveti noroc.....dar mai sunteti dispusi sa pariati munca voastra , sacrificiile la aceasta masa de noroc numita examenul de admitere in profesia de avocat!
De aceea isi permit sa va fure, sa isi bata joc, sa va sfideze! Stiu ca nu veti face nimic, ca dupa ce va va fi trecut furia veti inghiti pastila si veti cotiza docili si la anul. Si daca nu o veti face voi o vor face alti inocenti gata sa repete ciclul.
Este sansa voastra sa schimbati ceva!
Numai daca sunteti uniti si multi!!!!
Multa bafta!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
[EDITAT - citeaza mesajul inutil anterior]

Excelent! Sunt pe deplin de acord!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Diana_1604 a scris:

dreptroman a scris:

1. mesajul era adresat tuturor celor care intra aici si cu ultimele puteri incearca sa isi inventeze scuze pentru propriile esecuri.

2. scopul sau era sa va trezeasca la realitate pe cei care credeti ca ati fost furati, ca a fost doar pe pile, ca au intrat doar cei care au copiat.
In sprijinul acestei idei prezint urmatoarele argumente:
A. "pozitia 400" daca ar fi avut vreo pila pusa NU avea "ghinionul" sa pice la penal...vorbiti despre o studenta care a avut doar 9 si 10 (poate mai bine spus doar 10 si cativa de 9) in toata facultatea. mai exact universitatea din bucuresti, facultatea de drept, sa speram ca la contestatii i se va face dreptate (ca si celorlalti care merita)


ok....ceea ce nu inteleg eu: cum faci diferenta intre cei care intra aici si inventeaza scuze si cei care chiar au fost nedreptatiti?
pozitia 400 a fost nedreptatita! asta spui tu si probabil ca ai dreptate!
in acelasi timp, ii critici pe toti cei care sustin ca au fost nedreptatiti!
si nu-i cunosti pe nici unul dintre ei, cunosti doar pozitia 400.....careia speri ca i se va face dreptate... si adaugi : "ca si celorlalti care merita"

parerea mea: te contrazici singur
lasa-i pe toti sa spuna ce vor, e dreptul lor si in plus nu poti demonstra ca mint
mai bine bucura-te de succesul tau (cum fac si eu de altfel =D>)
.... a se intelege ca ma bucur de al meu :D

Touche!! Excelent spus!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
gyoni8 a scris:

maria-monica a scris:

Vicepresedintele UNBR-ului este domnul Ionel Hasotti . Coincidenta sau nu.....pozitia 400? Se va vedea dupa contestatii...........


In viata se fac si greseli!


Corect
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
exact! asa este! sunt cu titlu de exemplu: " uitati cat de corecti suntem! am picat-o si pe fiica domnului decan, si pe cutare( nume sonore care atrag atentia)."
mai mult nu spun, nici nu este nevoie.... cine cunoaste mecanismul sistemului, intelege.......
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Mihaela-Elena (Ela) a scris:

Mai copii! Dragii de voi! Chiar ati crezut ca aceste lucrari vor fi corectate la niv el national? Treziti-va: fiecare Barou in parte si-a corectat lucrarile. Si la contestatii va fi la fel: fiecare Barou cu ...ma-ntelegeti ce vreau sa spun! Asa ca, adunati-va (si pe voi dar si puterile) ca sunteti tineri si aveti de unde ;) si mergeti la dl. Decan cu jalba in protap. Faceti o petitie, un memoriu... ceva! Altfel, va treziti luni, mai dezamagiti ca la prima corectura, veti constata cu/fara stupoare ca aveti aceleasi note (de micsorat nu au cum), si vor lua doar cativa, carora le mai trebuiau cateva sutimi (mici-mici-mici) si voi cu note intre 8 si 9 la 3-4 materii, veti inghiti galusca (adica veti ramane pe dinafara tot cu note demne de tot "respectul" (alea intre 2 si 4, max 5).:sorry:
Observ ca anul acesta s-a picat mai mult ca niciodata, ma tot uit pe listele din Bucuresti, dar si din tara si nu pot crede ochilor ce vad! :thumbdown: :stunned: Oare chiar atat de slab pregatiti ati fost si intr-un numar atat de coplesitor?! NU NU NU! Doar vreti sa deveniti AVOCATI... luptati pt drepturile voastre...


Mihaela , ai mare dreptate!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Vicepresedintele UNBR-ului este domnul Ionel Hasotti . Coincidenta sau nu.....pozitia 400? Se va vedea dupa contestatii...........
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Asa sa fie!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
nu vreau sa te descurajez! insa anul trecut au fost cazuri de note de 2 saltate la 9, in timp ce multi altii au fost declarati respinsi cu 10 sutimi. luptati, nu va descurajati! dar fiti pregatiti si pentru surprize...........