avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Activitate dorucatalin

Activitate dorucatalin

Răspuns la discuția Mai multe pareri m-ar linisti....
va multumesc din suflet
pai da dar nu au nici o proba pentru santaj , iar pentru intretinerea de relatii sexuale cu o minora peste 15 ani se pedepseste ? si daca da cu cat ? se poate scapa doar cu o amenda?
Deci spuneti dumneavoastra ca nu are rost sa luam un avocat si doi la mana nu putem schimba declaratia , de ce e aiurea daca schimbam declaratia ? orasul e suceava

si inca o intrebare si gata , iar in el mai nefericit final , am cum s-ar termina care ar putea fi sentinta?

va multumesc
din cate am vorbit cu politistul care a anchetat cazul dosarul e trimis la procuror , nu putem face altceva decat sa asteptam o instiintare ceva acasa nu? cat despre avocat nu se cunostea cu plitistul in nici un caz , iar in cazul in care suntem chemati la procuror o sa ne reprezinte un alt avocat (e laudat de toata lumea ca fiinf f bun) va tin la curent cu mersul evenimentelor .....sper sa iasa bine

P.S...prostia se plateste , altadata ochi mai mari
v-am spus ca noi am dat un tel , fata a vrut sa se razbune din cate am inteles , a fost la politie a depus plangere si noi ne-am trezit luati pe sus fara nici o explicatie , abia ajunsi la politie ni sa spus intr-un final despre ce este vorba , oricum daca ne cheama procurorul vom merge insotiti de un avocat , nu aveam de gand sa mergem singuri , nu am povestit subiectiv ci exact asa cum s-a intamplat

va multumesc pentru raspunsuri
avocatul este sa spunem o cunostinta mai veche (prieten cred) cat despre recunoasterea faptelor , am scri cam ceea ce sa intamplat , era mai bine sa nu recunoastem?
va multumesc
cermak gruianu a scris:

Dificil sa formulezi o opinie in conditiile in care nu studiezi dosarul.
Insa daca as fi in locul dvs., as apela la serviciile unui avocat.
Acum, daca procurorul v-a spus ca a propus ca solutionare neinceperea urmaririi penale, probabil ca asa e.Veti primi acasa solutia.
Partea vatamata poate insa sa faca plangere impotriva acestei solutii date de catre Procuror, apoi Recurs.
Macar ati invatat ceva din aceasta situatie?

Nu procurorul ci politistul care a anchetat cazul a propus ca solutionare asta , nu stiu cat de adevarat e , cat despre invatat va dati seama prin ce am trecut ca nu am avut niciodata nici macar o amenda de circulatie de platit iar la politie am fost cand mi-am schimbat buletinul doar ...... nu vreau decat sa se termine mai repede toata povestea si sa iasa cat de cat bine

va multumesc
Povestea e urmatoarea , eu impreuna cu un prieten am intretinut raporturi sexuale cu o minora in varsta de 15 ani , nu am stiut ca are 15 ani , iar cunostinta cu ea ne-a facut alti 2 amici (fata se prostituase pe bani atat acolo in oras cat si in spania) prima data cand am intretinut raporturi sexuale i-am facut cateva poze dar cu acordul ei , stergandu-le imediat din aparat , ne-am mai intalnit de 2 ori (niciodata nu i-am dat nici 5 lei) intr-o seara am vb cu ea la tel sa ne intalnim , ea nu prea vroia si i-am amintit de poze pe care nu le aveam binenteles , ni sa facut un flagrant in locul unde trebuia sa ne intalnim cu ea , am fost la politie am depus declaratie pe chestia asta , sunt 2 capete de acuzare , unul pentru santaj si 2 pentru intretinere raporturi sexuale cu o minora , prima data am declarat ca nu am afacut nimic , a doua oara am recunoscut in mare , politistul care ancheta cazul a spus ca mare lucru nu o sa se intample ca nu sunt dovezi , in acelas timp am vb si cu un domn avocat pe care l-am intrebat daca e bine sa recunoastem sau nu , raspunsul lui a fost sa recunoasem ca nu o sa se intample nimic , asta am si facut , acum ne-am interesat si dosarul e la procuror , ce credeti ca o sa se intample pana la urma ? politistul a spus ca el a propus ca solutionare neinceperea urmaririi penale dar nu siu ce sa cred , care ar fi etapele urmatoare ? ne mai cheama si procurorul pentru declaratii ? daca ar fi asa sa vorbm cu un avocat sa ne reprezinte ...va rog un sfat ceva

Multumesc