avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate Andru19

Activitate Andru19

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Bun, foarte bine. Dacă aveți contract de vânzare cumpărare la notar din 2007, cine și de ce emite pretenții?

Copii nu au renunțat la dreptul lor când au făcut actul de vânzare cumparare copii erau minori și nu aveau succesiunea făcută

Acel contract este act notarial? E făcut la notar?

Da avem actul de vânzare cumparare făcut la notar pe numele tatăl meu ,avem si actele de la care doamna respectiva a cumpărat apartamentul înainte sa îl cumpărăm noi plus facturile pe care le plătim de 20 de ani la apartament

În primul rand situația trebuie clarificata.
Acum mulți ani (când exact?), părinții dvs au cumpărat imobilul cu contract de vânzare cumpărare încheiat la notar? Imobilul are CF? Când l-au cumpărat cine era înscris în CF?

Am actul de vânzare cumparare in fata a fost cumpărat in 2001 de către parintii mei avem si cadastru la el avem si succesiunea fostei familii care a destinul apartamentul dar aceasta a fost făcută in anul 2004 adică noi am cumpărat apartamentul înainte ca succesiunea sa fie făcută .Da parintii mei au cumpărat cu contract de vânzare cumparare avem si chitanța cu prețul apartamentului plătit adică ,avem chitanța care atesta ca apartamentul a fost achitat de către noi .Cf este făcut de către parintii mei in anul 2007
Buna ziua in legătura cu un apartament dacă parintii mei au cumpăr cu contract de vânzare cumpărare imobilul acum mai mulți ani și doamna de la care l-au cumpărat avea soțul decedat și unul din copii doamnei nu avea 18 ani împliniți acum din câte am vorbit cu ei spun ca nu pot face acte de pe el pentru ca copilul doamnei nu și-a dat acordul,dar actele apartamentului și contractul de vânzare cumpărare este la noi trecut pe numele lui tata, mai are un drept copilul doamnei? Si cum pot rezolva toată situația