fb]aura mustiata a scris:
Buna seara,
te rog sa-mi spui si mie cum ai redactat memoriul inaintat la UNBR, astazi din pacate nu am reusit sa ajung din cauza serviciului- sfarsit de an si toata lumea are ceva de vizat la juridic- sper ca maine sa ajung si eu sa depun 'dar pana acum nu am reusit sa concep/redactez unul.
Ai primit un numar de inregistrare de la secretariat?
Ar fi interesant de aflat daca la nivel national exista o metodologie/procedura prin care sa fie reglementat modul de corectare pt. contestatil, mai exact care este punctajul permis a se acorda intre nota data la prima verificare si nota obtinuta in urma contestatiei, fara a se pune semne de intrebare fata de competentele evaluatorilor.
Eu am rugat pe cineva de la Min. Invatamantului sa se intereseze( la Liceu de exemplu daca sunt acordate mai mult de 2 puncte se pun probleme fata de competenta evaluatorilor si se merge pana la recorectarea tuturor lucrarilor).
Cred ca ar fi fost foarte interesant ca cele doua liste sa ajunga in presa, ar fi cantarit mai mult decat orice memoriu depus de noi.
Sa vedem atunc,i cum se vor explica diferentele de genul- de la nota 3 la nota 9.
O seara buna.
Foarte perinent! Este evident ca lucrurile nu pot ramane asa! Un semn al recunoasterii implicite a incorectitudinii corectarii este acela ca listele din 15 decembrie au disparut de pe web-site-ul Baroului.Noroc ca estista pe alte site-uri si se pot compara notele! Memoriul trebuie depus cat mai curand posibil, prin fax sau la posta, cu confirmare de primire ! Mult succes!P.S.
La U.N.B.R. am primit nr.de inregistrare; ieri, pe la ora 12-13 erau deja multe memorii depuse .