stateam in italia, eu sotia si copilul, ea a disparut cu copilul, dupa un an timp in care am facut instantele, am aflat prin intermediul ministerului de justitie ca este divort facut in romania de fosta sotie. De ce nu puteam merge in romania?
pentru ca intro zi am primit un telefon de la un anumit politist ca mi se intocmeste dosar penal pentru ca eu nu am platit 3 luni pensia alimentara( nu aveam unde sa o trimit) Acum sunt la zi cu pensia si de asta merg in romania
va jur ca 5 zile a durat, pentru ca fosta imi radea in fata la telefon. oricum hotararea tribunalului in legatura cu divortul nu ma intereseaza, deoarece am castigat tutela copilului la tribunalul bucuresti, fosta sotie fiind vinovata de rapire internationala. Urmeaza sa merg eu in Romania sa imi incredinteze politia copilul
procesul de divort la intentat de fosta sotie in Romania si a durat 5 zile fara ca eu sa fiu citat si fara ca eu sa stiu.Repet eu am aflat dupa un an cand era prea tarziu ca sa mai fac recurs. Noi locuiam in Italia de 5 ani cu copilul pe care l-am adus in iItalia ulterior deoarece in Romania se imbolnavise de o boala foarte rara si foarte grea, din cauza neingrijirii corespunzatoare a socrilor mei care acum sunt tutorii legali pana merg eu sa iau copilul. Intr-o dimineata eu am plecat la servici, iar in urma mea fosta sotie a luat copilul, banii si actele si a disparut. Ajunsa in Romania cand a vazut interpolul la usa a intentat divort dupa care a lasat copilul in grija parintilor ei, care repet sunt alcolizati, ea disparand. Oricum dupa 2 ani de tribunale am invatat foarte bine legile civile si penale atat romanesti si internationale, iar cand o sa ma hotarasc sa ma intorc in Romania am sa scot la iveala justitia corupta care mia facut atata rau
Acum 2 ani presa si televiziunile italiene vuiau de disparitia unei femei si a copilului, erau familia mea , iam cautat cam in jur de o luna, timp in care interpolul ia gasit in Romania. Am intentat proces pentru abandon si rapire internationala, atat la tMinisterul de Justitie Italian ,Roman si la Tribunal de la Haga pentru drepturile minorului, in acest timp fosta sotie a intentat proces de divort, a lasat copilul in Romania cu doi alcolizati si a disparut, continuand sa sune cu numar ascuns, amenintand si cerand foarte multi bani (70 000 - 80 000 euro) ca sa imi vad copilul. In urma divortului de care eu nu stiam, sa stabilit ca eu sa platesc pensia alimentara in jur de 1 mil pe luna. Daca eu nu intentam proces pentru rapire, nici in ziua de azi nu stiam ca dumneaei a intentat divort, divort care sa terminat in 5 zile, fara ca eu sa am dreptul sa il contest. prin urmare Ministerul de Justitie nu a recunoscut procesul de divort, acordand- mi mie tutela exclusiva a copilului cu termen de 3 luni ca mama sa il aduca de buna voie in italia la resedinta mea. Cele 3 luni trecute, fosta mea sotie nu a adus copilul, iar eu am trecut la executarea silita a procedurii de inapoiere.neavand unde sa trimit pensia alimentara, deoarece actuali tutelari ai fiului meu au schimbat numarul de telefon si resedinta, a trecut cam un an deoarece procesul a durat mult. Acum am trimis pensia alimentara platind restanta pe care o aveam, deoarece nu ma puteam intoarce in Romania din cauza politiei, care nu recunoaste nici un fel de hotarare judecatoreasca. momentan banii sau terminat deoarece atatea procese nu costa 2 lei, iar eu sunt un simplu muncitor nu director de banca. deci repet eu de divort am aflat cam la un an dupa ce a fost pronuntat, pentru ca a fost tinut in secret. Sper ca peste 2 saptamani cand merg acasa dupa copil, insotit de politie nu o sa mai am nici un fel de probleme.
deci pensia trebuie platita , pentru ca , copilul respectiv trebuie sa manance. Eu de ex nu aveam unde sa o trimit pentru ca in urma rapirii pusa in executie de fosta sotie, nu aveam un numar de telefon sau o adresa. si de 2 ani nu stiam nimic de copilul meu. Politia Romana nu a facut altceva decat sa faca ce stie tot timpul sa ignore adevarul si sa nu cerceteze ca respectiva era cautata de interpol, facandu-mi dosar. Iar acum trebuie sa se execute executarea silita a repatrierii copilului, bineinteles ca am trimis pensia alimentara stabilita de un judecator incapabil sa isi exercite functia,care a acordat un divort unei persoane pusa sub urmarire internationala si fara ca eu sa fiu citat in nici un fel la procesul de divort(asa legi avem noi in Romania) In concluzie pensia alimentara trebuie trimisa cu orice pret, chiar daca e cu intarziere
Oricum justitia romana e varza, nu vorbeste dreptatea ci banii, coruptie cat se poate si un avocat smecher si scoti orice minciuna. eu am castigat un proces de rapire internationala, cu executare fortata, si datorita faptului ca a dat bani a avut grija sa ma incurce sa imi pot lua copilul, chestie care se mai amana o saptamana maxim doua. Stiti cum ma incurcat? ca a schimbat numarul de telefon si domiciliul si nu am avut unde sa trimit asa zisa pensie alimentara. Iar asa zisa lege romana care cum am zis e varza, nu tine cont de hotararea de la haga sau de la tribunalul bucuresti. Si in legatura cu pensia de intretinere, indiferent cat au gresit parintii, copilul nu e vinovat , iar pensia trebuie trimisa, mai ales cand ai dreptul sa iti vezi si sa auzi copilul.
Cer scuze daca nu am postat bine, am si eu o nelamurire cam mare si as dori un raspuns cat mai urgent daca se poate. Acu un an jumatate miau disparut sotia si copilul. Cautati de Interpol in februarie anul curent a fost gasit copilul la locuinta bunicilor, dar fara sa fie gasita si mama. Eu locuiesc in Italia de 6 ani. Odata cu disparitia lor am facut denunt la Questura orasului unde sunt, iar prin intermediul Ministerului de Justitie Italian, in urma unei hotarari a tribunalului pentru minori in care ma declara tutore legal al copilului si se cere repatrierea de urgenta a copilului in Italia am facut un proces la Tribunalul Bucuresti, proces care a durat pana in august 6 anul curent pronuntarea facandu-se exact la un an dupa rapirea copilului de catre mama, iar Tribunalul a decis ca sotia trebuie sa imi aduca copilul in termen de 3 luni. Aceasta a facut recurs iar urmatorul termen este pe 20 noiembrie 2008 sper ca si ultimul. In timpul instantei pe care am facuto prin intermediul Ministerului de Justitie am aflat ca la 3 luni de la disparitie sotia a intentat divort in care eu sunt acuzat de abandon de familie, aceasta castigand divortul si copilul.Eu nu am fost citat si nu am nici o hotarare judecatoreasca in legatura cu acest divort, dat fiind ca eu sunt in Italia iar pe data procesului de divort eu aveam proces aici pentru repatrierea copilului. mentionez ca eu nu pot vorbi cu copilul meu deoarece imi este interzis, fostii mei socrii schimband numarul de telefon , iar fosta sotie inainte de pronuntarea divortului a disparut in Italia chemandu-ma saptamanal si amenintandu-ma ba cu moartea mea ba cu moartea copilului. Astazi am primit un telefon din partea Politiei Suceava in care ma instiinteaza ca sunt restant la pensia alimentara si ca mi sa intocmit dosar penal. dar eu nu stiu unde sa trimit pensia alimentara, eu de copilul meu nu stiu nimic, nici unde e nici daca macar traieste sau in ce conditii traieste. De cate ori sun pe numarul de telefon pe care stiam ca il au raspunde mesageria. Ma puteti ajuta cu un sfat? e posibil asa ceva? sotia mea a disparut cu copilul di Italia cand eu eram la servici. Nu beau alcool si nu sunt violent. Astept raspuns. va multumesc