avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate Carmenionela98

Activitate Carmenionela98

vali m a scris:

Cu ce considerati ca a fost profesorul vinovat?
Fiul dvs a gresit deranjandu-si colegul sau nu?

Buna ziua fiul meu nu a deranjat acel elev deoare ce am intrebat mai multi colegi si raspunsul a fost clar nu(problema este ca domnul profesor nu era in cauza sa imi certe copilul deoarece fiul meu nu ia deranjat ora dansulul )sunt total deacord sa fie certat copilul daca deranjeaza ora de profesorul orei respective,director sau diriginta dat nu de oricare profesor doar pentru simplu fapt ca tatal acelui copil a fost la dansul acasa si au discutat..corect era sa vada care a fost problema intre ei dar dansul sa luat direct de copilul meu.
Buna ziua ma puteti ajuta va rog in am spune daca am greșit sau nu făcând plângere impotriva unui profesor ..situația este următoarea:un copil s-a dus plângând la parinti pe motivul ca fiul meu la strigat in timpul orei(nu stiu exact in ce ora )…parinti , s-au dus in afara orelor la domnul de geografie (care nu a avut ora in timpul zilei respective la clasa lor)si s-a plans de băiatul meu dar totodată a doua zi a venit si s-a luat de fiul meu in fata scoli ,dupa doua zile copii au avut ora de geografie iar domnul s-a luat de fiul meu spunandui ca de ce il strica pe x in ore si ca daca o mai face il va da afara din ore dupa care il intreaba pe x exact asa(asta s-a luat de tine ma)dar copilului meu nu i sa dat drept la aparate sau ceva doar zicandui sa taca!multumesc pentu eventualul răspuns