avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate Dan49

Activitate Dan49

Bună ziua!Poate vede o persoana competentă în a mă lămuri cu o situație ce mi s-a întâmplat recent.Poveatea incepe că am intrat pe o platformă online.Greseala mea știu.Am fost amăgit și fraierit.E vorba de o tranzacție ce a fost făcută cu contul meu personal din banca Transilvania.Cineva cu care colaborau cei din platformă mi-a virat niste bani.Am fost îndrumat de broker sa virez banii in contul meu Revolut.Am uitat sa va spun că mi-a cerut un extract de cont .După ce au intrat banii pe Revolut am primit o notificare de la banca Transilvania că acea persoană care mi-a făcut plângere că nu a mai primit banii.Mai târziu mi-am dat seama că de fapt era o platformă unde se făcea spălare de bani .Banca Transilvania mi-a blocat contul.Ce pot face in această situație.O sa se afle unde au ajuns acei bani pe care i-am trimis pe Revolut.Se ocupă oare cineva de frauda cibernetică?Știu că nu trebuia să dau datele personale.Oare poliția o sa găsească la cine sunt banii??Va mulțumesc.Contul meu de la banca Transilvania îmi este blocat nu am din ce trăi ce pot face?