avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Activitate Danutzad

Activitate Danutzad

Mulțumesc.


Cornel Vasile a scris:

Da, este adevarat.

OUG 111/2010
art. 9^1
În situația în care persoana care a beneficiat de concediu și indemnizație pentru creșterea copilului naște unul sau mai mulți copii ori se află într-o nouă situație dintre cele prevăzute la art. 8 alin. (2) într-o perioadă de până la 12 luni de la finalizarea concediului pentru creșterea copilului anterior, dacă din calculul indemnizației conform art. 2 alin. (2) rezultă un cuantum al indemnizației lunare pentru creșterea copilului mai mic decât cuantumul indemnizației primit anterior nașterii celui din urmă copil, se acordă indemnizația lunară pentru creșterea copilului primită pentru copilul anterior.

Da dar am citit undeva că dacă din calcul iese o indemnizație mai mica că și la primul copil voi lua indemnizația că și la primul copil condiție doar că al doilea copil sa se nască în următoarele 12 luni de la finalizare ccc1,e adevărat?

Cornel Vasile a scris:

In calculul indemnizatiei va intra indemnizatia de somaj.

Buna ziua sunt în șomaj din februarie,de curând am aflat că sunt însărcinată ,mai am un copil care în februarie va face 3ani,voi naște în decembrie cum mi se va calcula indemnizația la al 2 Copil? Va mulțumesc.
Sunt în șomaj deoarece firma la care am lucrat a intrat în faliment
Dacă angajatorul ma baga în șomaj cum mi se va calcula ccc2?mulțumesc


Ar trebui sa anunț undeva faptul ca nu ma reîntorc la munca?mulțumesc tare mult pt raspuns
Firma la care am lucrat a fost declarat falimentul teoretic nu tare am unde sa ma întorc la munca ,ar trebui sa îmi caut alt job

1. 25 februarie 2024
2.august sau sept 2024


Bună ziua sunt în concediu de maternitate. Copilul face 2 ani în februarie însă am aflat ca sunt însărcinată.ce se întâmplă dacă nu ma întorc la munca ?care sunt procedurile?pot beneficia de stimulent de inserție?la al 2 copil cum se va calcula maternitatea?va mulțumesc anticipat