Am dovada plății către taxe și impozite, adică exact suma subvenționată de primăria locala, subvenția suportata de stat a fost în valoare de 800 de lei dar nu am primit nici o înștiințare de la anaf pentru aceasta suma decât după 10 ani când se adunase deja penalizări în valoare de 1300 de lei Asta era întrebarea mea:cum pot închide aceasta datorie fără sa plătesc și penalizările adunate în 10 ani?
Bună ziua. Am și eu o problemă. În iarna 2012-2013am avut subvenție pentru încălzire, pentru mine și fiul meu în vârstă de 10 ani. În anul 2019 când am mers sa plătesc impozitul mi sa spus ca am o restanta datorita faptului ca am beneficiat de subvenție și nu aveam dreptul(fiul meu având un cont la banca unde incasa alocația). Am plătit restanta și am crezut ca să încheiat dar anul acesta am primit de la anaf o somație de plata în valoare de 2100 de lei, reprezentând restanta pentru subvenția la căldură din anul 2012-2013.toata subvenția a fost de 1000 de lei, o parte plătită de primărie și o parte de stat(800 de lei). Întrebarea mea este:cum pot închide acest conflict având în vedere ca sunt penalizările mai mari decât subvenția în sine și de ce nu m-au anunțat în timp. În nici un caz nu am de gând sa plătesc. Mulțumesc!