avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai3021

Activitate Mihai3021

Dupa care ce o sa se intample cu fata? Imi doresc sa ajunga undeva unde sa aiba liniste, nimic mai mult. Mentionez ca exista dovezi la o mare parte dintre abuzurile intamplate recent
A fost o perioada, dupa care nu a mai rezistat psihic cu problemele pe care le are acasa si cele de la scoala. A ramas acasa din cauza asta, dupa care i s-a taiat accesul la internet si dreptul sa ma iasa afara sub pretextul ca nu merge la scoala. A fost dusa la psiholog unde s-a zis ca totul se trage de la mediul in care traieste, lucru neacceptat de catre ai ei incercand sa dea vina tot pe ea. Oriunde era dusa i se lua dreptul de a spune ceea ce se intampla cu ea si vorbeau doar ai ei in locul fetei doar sa nu se afle ce se intampla cu adevarat cu ea. O alta problema este ca se ajunge si la abuz fizic. Ii este frica sa faca ceva, isi doreste sa fuga de acasa, dar imi este frica ca asta o sa agraveze situatia
Buna,. Prietena mea are 14 ani, iar eu 20, diferenta fiind cam de 5 ani si 9 luni. Nu am intretinut relatii sexuale si nici nu avem asta in plan. Ea este abuzata zi de zi psihic cat si fizic de parintii ei, iar pe langa asta este si sechestrata in casa, nu are dreptul nici sa iasa in curte. Fata ma chemat in fata casei speriata de tot ce se intampla, a urcat in masina de buna voie si a incuiat usa, intre timp parintii ei bruscau usa fata fiind intr-un soc fata de ce se intampla, eu nu am plecat de acolo pentru ca ma amenintau cu politiai, fiind foarte clar ca fata a intrat de bunavoie in masina si a blocat usa pentru ca ii era frica de ei. Dar pana la urma a ajuns in casa ei dupa ce s-au calmat parintii ei.
Acum s-a intamplat aceeasi poveste, doar ca parintii ei au anuntat direct politia si nu s-a intamplat nimic, ne-au zis doar ca ne putem vedea pe timp de zi, cel mai bine sub supravegherea unui parinte pentru ca aici nu e vorba de un act sexual, toata problema este ca fata e sechestrata si nu poate sa iasa nici macar pana-n curte si parintii ei ii interzic sa ne vedem.
Cum as putea sa o ajut pe fata aceasta legal? Repet nu s-a intamplat nimic sexual, chiar si ea a declarat in fata autoritatilor ca nu i-am facut nimic rau.
Multumesc.