avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate andun

Activitate andun

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
A era sa uit, tot pentru domnul sau doamna INM, imi aduc aminte de un curs al domnului prof. univ. dr. Antonie Iorgovan in care a spus asa, Dumnezeu sa-l ierte: "...si daca n-ati inteles acest principiu, unicul loc pe unde va mai puteti perinda sunt spatiile verzi".
AUTOSESIZARE, IN CE PRIVESTE OPINIA DOMNULUI INM,
Iti scriu aceste randuri nu pentru ca vreau sa-ti dau o replica sau pentru ca vreau sa fiu rautacios sau chiar am timp, ci pentru ca vreau sa-ti scuz afirmatia:
"Spunea un coleg, mai deunăzi, asistent univ., dacă examenul va fi "pe bune".
Omul a pus o întrebare, şi, scuzaţi-mi afirmaţia, cred că este printre puţiniii oameni realişti de pe forum."
Dar din pacate nu ti-as scuza momentul de luciditate in care ai afirmat-o, pentru ca daca si un asistent universitar poate afirma asa ceva in public (daca o fi asistent, desi ma tem c-ar fi), si iata ca o face, tocmai atunci poti si tu sa afirmi ca: "traim in Romania si, din pacate, viata uneori este f. dura". In alta ordine de idei, la P.S. Tu asa ai trecut prin facultate?! Cu un pic de concentrare si ai scris din amintiri.
Normal ca se vor mai da examene dar pe bani tai, ai lor, de inscriere nu?! Daca tot faci teoria barolui si a vietii cotidiene, surprizele neplacute ni le mai facem si noi, cateodata.
Multa bafta!
Pentru Teodor Dobrean, ar putea fi si "pe ne-bune" ca nu inteleg. Eu stiu ca in facultate am sustinut examene si atat. Ma gandesc, ca fiind asistent universitar nu v-ati gandit ca in afara de examen ar fi si un examen "pe bune" sau "pe ne-bune", in plus stiu ca nu sunt scoase locuri la concurs, deci care este rostul intrebarii, domnule asistent universitar. Si oricum abordarea acestui subiect chiar pe un site de profil mi se pare cel putin ciudata. Nu credeti? E ca si cum stiu ca m-ar trata un medic proaspat absolvent, "pe ne-bune", sper ca ati prins ideea.
Cu consideratie, Popescu Andrei.
As avea rugamintea daca poate cineva sa-mi trimita sintezele pentru barou la adresa andun1981@gmail.com. Va multumesc