avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate Fici

Activitate Fici

Buna ziua , va rog cum se procedeaza in cazul in care o persoana cu schizofrenie a semnat Acte cu caracter juridica , si a avut o decadere de la prescriptine de 30 de ani ...
Buna seara , va rog frumos daca cunoaste cineva art 1895 vechiul Cod civil, cum se.aplica pentru succesori ? Multumesc
Nu Doream sa nemultumesc pe nimeni .. .. iar cu "sacii in carutà "nu cred .. Asa cum a ti scris " raspunsul la intrebari nu pot inlocui o consulenta. ... Ok Sint de acord cu observatia dumneavostra .... Cineva a dedicat timp pentru a raspunde .. din nou II multumesc foarte mult persoanei .....
Salve , doresc stergerea intrebari ... Multumesc utilizzatori lui care mi a raspuns .
Ei au cerut in instanta sa se faca succesiunea testamentara .. deoarece testamentul a uitat de El persoana care il avea .. Asa declara ea , va spun Ca' asta cer ei in instanta .. .. probabil vor contesta C M ... Legal ... Si vor iesirea din indiviziune dupa testament .. .. Deocamdata nu am ajuns la arhiva sa vad exact , Dar Sint sigura .Nu se poate aduce in instanta un testament dupa n ani ? ? Ok. Chiar nu mai inteleg ... Vamultumesc din nou pentru amabilitatea d vstr, Dar vad Ca' si legea este interpretabila , punto de vedere divers, probabil si radpunsul judecatorului va fi la sentiment ?
Da .. Dar exista doar un proces verbal al bunicului .. si cum. vad CM poate fi contestat. Acum vor sa faca succesiunea testamentara ..legatul Tatalui meu in teorie este caduc , fiind testament conjunct nu Sint sigura .. . .. intervertirea s a facut Prin construire .. iar usucapiune de 30 de ani este Impotriva proprietari lor care nu au avut grija de imobilul lor . .. daca ei au cerut succesiunea testamentara .. acum EU pot cere daca su acc. Succ.. , stiu si cine a acceptat express , sau tacit succesiunea ? Pot sa cer partea teren si casa . Care o folosesc ? Sau trebuie sa platesc sulta .. ? Se poate executa silit in cazul in care refuz sa cumpar ? Multumesc din inima pentru disponibilitàte.
Ceilalti , au adus un testament , si cer in loculi CM legal , sa se dezbata succesiunea testamentara . .asta dupa c'è. Au trecut 28 de ani ,iar in CM legal nu este trecuta casa construita. Din pacate pe numele bunici . Si casa construita de pari ti mei nu este trecuta Nici in testamentul
facut la notariat.. Toti coproprietari suntem deja copropropietari pe partea care apartine bunicului . .. EU pot cere usucapiune pe Acea parte tatal meu si mama mea au construit acolo .. . Gindeam Ca' m'ama mea Ca' Nora ( decedata ) are drept la usucapiune .. neffind successore a bunici ... Din pacate legal nu stiu cum sa procedez . Ma Bate gindul sa demarez EU o actiune . Nu ma intereseaza pentru mine
casa , ci pentru fratele meu care are handicap .si locuieste acolo de cind s a nascut . Multumesc. Ma scusa ti o zi buna .
Nu , Dar doresc sa stiu daca pot face Cerere" reconventionala ' si sa cer usucapiune a , ar fi fatibil ?
Si totusi exista articolul 675 care paralizeaza iesirea di indiviziune ,in cazul in care un comostenitor a uzucapat . ? Natural cu tespectRea legi del usucapiune , este posibil sa fie folosit in tribunal? Multumesc ..
Va multumesc ..