avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate Niolae007

Activitate Niolae007

Cand am facut autorizatia de constructie nu am declarat ca este ridicata locuinta pentru ca imi luam amenda .Nu a venit nimeni pe teren sa constate asta dar eu am martori vecinii si muncitorii ca a fost ridicata inainte de casatorie .

ibn a scris:

Daca este adevarat ceea ce ziceti in primul post, titlul Autorizatiei de Construire ar trebui sa fie: "Intrare in legalitate pentru Locuinta parter Sc=100mp, adresa:" Asta inseamna ca la data emiterii autorizatiei constructia exista pe teren, lucru atestat si de expertiza tehnica obligatorie existenta la dosarul de autorizare" Cum o constructie nu se poate realiza intr-0 luna, depinde de datele din aceste documente fata de data casatoriei. Este o opinie. Succes!

Am martori vecinii,muncitorii care au lucrat la casa si videouri !Sper sa se ia in calcul la tribunal.

Etsy123 a scris:

Din pacate terenul l-ati achizitionat in timpul casatoriei deci e bun comun cu fosta sotie iar in ceea ce priveste casa trebuie sa veniti cu dovezi ca a fost construita inainte de casatorie . O sa trebuiasca sa faceti partajul in instanta si ar fi bine sa consultati un avocat .

Am martori vecinii,muncitorii care au lucrat la casa si videouri !Sper sa se ia in calcul la tribunal

gi-jane2 a scris:

E bun comun și casa și terenul, singur v-ati fript.
Autorizația ati luat-o după ce ati luat terenul.
Personal, nu cred ca veti reuși în instanță, practic vreti sa dovediti va ati construit ilegal înainte de căsătorie.
Zic și eu ca aveti nevoie de avocat.

Buna seara! Fosta sotie a introdus actiunea de partaj . Casa in care locuiesc a fost ridicata de mine fara autorizatie inainte de casatorie pe terenul tatalui meu .
Dupa casatorie, am achizitonat terenul de la tatal meu prin contract de vanzare/cumparare, ulterior am facut actele pentru autorizatia de constructie.Intrebarea mea este daca casa este considerata bun comun si se imparte la partaj .Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri !