În cazul hartuirii la locul de muncă, respectiv în cazul meu:Sunt în cadrul firmei de 10ani,ocup același post de aproape 9ani consecutiv,am asimilat,de-a lungul timpului mai multe comorbiditati cauzate de stresul și epuizarea cu care ma confrunt la locul de munca!Am istoric medical:internări în spital Neuro,chiar după 4-5ani dupa ce m-am angajat,tratamente care,m-au ajutat sa scap de tensiune, astm,apnee de somn,glicemie ridicatătoate survenitein urma stresului cu care ne confruntam,aproape saptamanal la locul de munca!Acum sunt postoperator gastric-sleeve 7luni unde prin aceasta intervenție bariatrica,am scazut cu 36kgdin greutate mea(am avut 117 acum am 81)aceste aspecte medicale s-au corectat:nu mai am nici tensiune, apnee,glicemia e la 91 la ultima analiza care am facut-o în octombrie 2023!Sunt epuizata psihic,nu mai pot sa ma odihnesc(menționez ca lucrez în 2schimburi,respectiv o săptămână-1si cealaltă -2!La locul de muncă, deși am semnalat unui șef,situația mea nu s-a luat nici o măsură în ceea ce privește situația cu care ma confrunt,și va intreb:despăgubirea pot sa o propun angajatorului sau sa apelez la serviciile unui psihiatru ptr.o evaluare psihiatrica sau psihologica în cadrul societății din care fac parte sau la un avocat care se ocupa cu această speță???Mulțumesc anticipat pentru răspuns,zi ușoară tuturor!