Salut,
Locuiesc intr-un ansamblu rezidential de 2 blocuri. Intrarea pe drumul de servitute este blocata cu o bariera si nu poti intra decat pe jos, intr-un spatiu foarte ingust de 1m. De 5 luni ma cert cu proprietarul parcarii, care este privata, deoarece nu doreste sa deschida bariera daca ai de carat un tv, frigier, de primit un pachet prin curier (lucruri voluminoase) Pana nici politia si nici salvarea nu au access, desi proprietarul parcarii spune ca au. Au fost cazuri in care politia si salvarea au venit si au lasat masinile in afara drumului de servitute, salvarea carand efectiv pe targa bolnavul. Proprietarul parcarii doreste ca accesul sa fie platit chiar daca ai de intrat doar pt 5 min pt curier spre ex, fara sa stationezi in incinta. Inteleg ca parcarea este privata, nu ii cer sa parchez in incinta, insa daca am de receptionat prin curier un produs greu ce nu il pot cara de la 200m unde e bariera pusa, este foarte complicat. Deja am patit de cateva ori sa nu mi se livreze diverse colete doarece curierii nu au unde parca in afara drumului de servitute, fiind sosea direct. Aveti vreo indrumare? Se poate cumva gasi o parghie prin care sa se poata facilitata accesul? Atentie: accesul, nu parcarea.