avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate luta18@ymail.com

Activitate luta18@ymail.com

Deci , e corect ca m-au pus sa plătesc impozitul chiar dacă mașina nu a fost înmatriculată încă ?

Am cumpărat o mașină în luna 16/12:2023 și pe data de 27/12/2023 am făcut RAR , mașina avea nr. de Germania acuma nu mai are numere e programată la înmatriculare în data de 9/02/2024 . De la primărie mi-a trebuit certificatul fiscal și nu mi l-au eliberat până ce nu am plătit impozitul pe ea pe tot anul 2024 . Întrebarea mea e dacă e corect sa platesc impozit pe mașină dupa data de factura pentru-ca asa mi sa spus . Eu știam ca se plătește impozitul dupa un an de la înmatriculare , mulțumesc
Bună ziua , am cumpărat pe firmă o mașină a din străinătate în Decembrie 2023 și în data de 27/12/2023 am făcut RAR la mașină pe data de 8/02/2024 avem programare la înmatriculare , la primărie am scos de la taxe o mașină pe care am vândut-o în noiembrie 2023 și am înregistrat-o pe cealaltă care am cumpărat-o , îmi trebuia certificatul fiscal ca Sto arrivando! Radiez mașina vândută și mă pus sa plătesc impozitul pe mașină ce am cumpărat-o , cu toate ca mașina are programare la înmatriculare în 9/03:2024 . Am plătit impozitul pe mașină după factura , întrebarea me e dacă e corect Sto arrivando! Plătesc impozit pe mașină după factura , mulțumesc