avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate ECEM

Activitate ECEM

Buna ziua!
Sunt angajată ca si consilier juridic, urmare a unui concurs pentru ocuparea aceastei funcții, in vederea consilierii victimelor violentei domestice, în cadrul Compartimentului violență domestică și sprijinirea victimelor infractiunilor, acest compartiment a fost infiintat in cadrul Direcției Protectia Persoanelor cu diabilitati. Nelamurirea mea este cu privire la noi atributii ce mi se impun in cadrul direcției, privind persoanele cu dizabilitati, mai exact, programul de lucru este de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, însă șefii impun ca în afara programului, inclusiv pe timp de noapte să asigur permanența împreună cu alti colegi care sunt angajati in vederea sprijinirii persoanelor cu dizabilități( nu pe violenta domestica asa cum sunt eu) fără a fi pontați cu ore de noapte sau remunerati corespunzator. De asemenea vor ca în fișa mea de post să introducă atribuții ce țin de monitorizarea persoanelor cu dizabilități. Aș vrea să știu, care este temeiul legal prin care acești șefi pot impune așa ceva, întrucât eu nu găsesc unul? Va multumesc!