avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate Ada33

Activitate Ada33

Cornel Vasile a scris:

Postliceala este la zi ?

Cursul nu vi se ia in consideratie ...inainte de postliceala ce statut ati avut?

Îmi puteți spune dacă as putea sa rezolv situația eu înainte de postliceala nu am lucrat cu contract de munca !imi pot baga acum un contract de munca sau sa plătesc undeva diferența de 2 luni !multumesc
Da postliceala este la zi doar ca bebe o sa vina in Iulie si rămân doar cu cele 9 luni înainte nu am lucrat cu contract de munca !oare dacă îmi bag acum un contract de munca se ia in considerarea ??s au pot sa plătesc din urma undeva ?
Buna ziua as avea si eu nevoie de o informație !Sunt însărcinată si urmez o postliceala din septembrie sunt anul 1 si înainte de asta am început un curs de asistent veterinar adică din Februarie 2023 am făcut cursul pana in Ianuarie 2024 as vrea sa știu dacă se poate lua in considerație diferența de 2 luni ca am urmat cursul si apoi am început postliceala deoarce eu o sa nasc in Iulie si am nevoie de 12 luni anteriori nașteri copilul sa beneficiez eu nu am lucrat cu contract de munca !multumesc