elis a scris:
bogdana_z a scris:
Intrebare: Se precizeaza in normele metodologice de aplicare a legii 257/2008 care este salariul avut in vedere in situatia a CIC "lipite" (a ramas valabil ceea ce declarase dna Bertzi, respectiv ca se va lua in calcul salariul avut inainte de nasterea primului copil si nu indemnizatia de crestere si ingrijire)? Unde putem gasi normele de aplicare ale legii 257/2008?
Multumesc.
In prezent, aceste norme nu au fost publicate .....
Pentru cel de-al doilea copil, indemnizatia in cuantum de 85% va fi calculata din media veniturilor nete realizate timp de 12 luni anterior datei ansterii copilului. Este posibil sa se ia in calcul numai indemnizatia primita pentru primul copil. :(
buna ziua
am si eu o intrebare...
eu am renuntat la plata indemnizatiei pt crestere copil pentru ca am contracte de munca cu timp partial in vigoare si pt cei 600 ron nu imi convenea sa pierd mai multi bani.
In conditiile date pot relizilia acele contracte si pot beneficia de indemnizatie in locul stimulentului?
Cand este vorba de 85 % din venituri supuse impozitului ...se iau in calcul toate joburi-le pe care le ai in ultimile 12 luni? sau numai de la locul de baza?