Buna ziua! Am un tanar cu TSA si am fost introdusa intr.un proiect pe fonduri europene atat eu cat si tanarul fara sa fiu informata corect ce presupune acel proiect mi s.a spus doar ca vor veni niste voluntari straini sa lucreze cu tanarul fara a se specifica ca se primesc bani ptr mine si tanar. Am semnat de buna credinta contractele de voluntariat in engleza si 8 deconturi fara a citi ce specifica in ele fiind luata repede varate sub nas. Cand am constatat la ultimul decont pe care i l.am smuls din mana ca semnasem pentru bani si am cerut explicatii spune ca a taiat chitante ba chiar mi le.a dat dar sunt minciuni ca nici nu am stiut ca se primesc bani ptr noi voluntarii. Se pot insela oameni spund persoana care a opriit banii adica presedinta Ongeului ca taiat chitante pentru donatia baninor? Eu nici nu am stiut ca semnez ptr acei bani mi se spunea ca sunt acte pentru proiect. A oprit banii si spune ca mi.a dat chitante de dinatie. Chitantele nu trebuiau semnate de mine? Banii din proiect sunt dati prin deconturi? Eu stiam ca se fac viramente in conturi? Danatiile se fac prin chitante? Sau prin acte de donatie? Contractele de voluntariat din proiect se semnaza in limba engleza?
Multumesc!