avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate ancaanca234

Activitate ancaanca234

Buna. Mai am încă o problemă care mi-a pus niste semne de întrebare. Eu am dosar de handicap cu grad accentuat. De asemenea aș vrea și să mă angajez in București și să mă mut la prietenul meu, tot in București. Eu dosarul meu il am trecut la comisia din comisia Vâlcea, județul ăsta fiind locul unde m-am născut. Trebuie sa mi transfer dosarul pe București ca să pot locui acolo și să mă pot angaja sau pot să mi las dosarul trecut pe Vâlcea și să pot lucra și să mă mut in București fara să fie nevoie de transferul dosarului? Explicati mi vă rog amănunțit despre ce i vorba și ce trebuie făcut in situația asta. Mai sunt și alte complicații de care trebuie să țin cont?
Eu sunt diagnosticată cu asta și mi s a făcut și indemnizație de handicap. Aș fi primită cu diagnosticul ăsta sau nu? Și la fel mi s ar tăia indemnizația dacă aș face o facultate? Mă refer să spună că na eu pot să țin pasul cu dificultățile materiilor, ( dau eu un exemplu doar, e doar un exemplu ) iar la diagnosticul meu cum nu e unul pt invățat mult și descurcare să spună că na sunt sănătoasă și că nu mai am nevoie de indemnizație și să o taie. E posibil asta?

gi-jane2 a scris:

Pai, ia vedeti, poate ? are liceul terminat, diploma de bac?
sa sustina examenul de admitere si daca intra, succes!

Bună, cineva cu intarziere mintală poate face facultate?