avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate Chrisblinky2024

Activitate Chrisblinky2024

Paza parc panouri fotovoltaice

Este obligata o societata sa aiba un salariat incadrat ca agent de paza pentru a asigura paza la un parc de panouri fotovoltaice?

Multumesc.
Vreau sa ma asigur fiindca stiu ca Lg 53/2003 prevede acea perioada de repaus, nu intra acest aspect in contradictie cu Codul Muncii?
Deci, este de ajuns sa i se plateasca diurna si cheltuielile cu cazarea si deplasarea? Este corect asa?
Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti cum se ponteaza salariatii care lucreaza intr-o societate care nu desfasoara activitate in weekend?
Trebuie pontati in weekend sau este de ajuns sa li se dea diurna si sa le asigure cheltuielile cu deplasarea si cazarea?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Convocare salariat
Buna ziua,
Convocarea a fost semnata in timp util (pana la data invitatie) de catre sotia salariatului. Va rog sa-mi spuneti daca sanctionarea salariatului, in cazul in care nu se prezinta la data, ora si locul mentionate in convocare, poate fi insasi desfacerea contractului individual de munca.
Multumesc.
Am inteles, multumesc pentru raspuns.
Daca refuza primirea convocarii? Putem sa-l sanctionam?
Buna ziua,

Este valabila confirmarea de primire semnata de catre membrii familiei unui salariat convocat?

Multumesc.
Răspuns la discuția Conflict la serviciu
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Conflict la serviciu
Va multumesc pentru raspunsuri.
Mai am o intrebare: la obiectul convocarii se poate trece exact numele salariatului cu care salariatul cercetat a avut un conflict?