avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1933 soluții astăzi
Forum Activitate AnaBianca25

Activitate AnaBianca25

Buna ziua tuturor,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie, ce as putea sa fac. Compania de colectare a deseurilor a emis facturi eronate de mai bine de un an de zile, iar eu m-am bazat ca platesc strict ce consum, nu am stat sa ma gandesc de ce platesc asa de mult, am crezut ca s-au scumpit serviciile companiei.
Mi-a atras atentia o cunostinta in legatura cu suma pe care ea o platea si facand o comparatie, eu nu beneficiam de atatea servicii si plateam foarte mult, asa ca am depus o sesizare. Au venit cu chiu cu vai in teren sa verifice si pubela nu era a mea. E un tip de pubela cu cip si se factureaza dupa numarul de ridicari. Practic, mie imi facea consumatie altcineva si plateam luna de luna foarte mult, pe cand eu nu beneficiam de serviciile lor la fel de mult in realitate.
Problema este ca nu vor sa faca reglarea din punct de vedere financiar si refuza categoric, insa in sistemul lor exista data, ora si minutul cand s-au ridicat deseurile de la o adresa si se poate identifica foarte usor.
Ce as putea sa fac pentru a-i obliga sa faca reglarea financiara si pentru a-mi recalcula consumatia? Ma gandesc ca trebuie sa am un fond acolo in urma reglarii financiare. Nici macar pe ultima factura, pe care am factut sesizarea, nu vor sa regleze financiar. Ce e de facut?

Multumesc!