avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Activitate luitr

Activitate luitr

Din nefericire pentru mine imi este fiinta care mi-a dat viata ca mama nu o pot numi .Are 81 de ani si acum cateva zile a deschis proces de succesiune si partaj in care cere 80% din tot ce exista si mie sa-mi dea statul 20% .In plus cere cheltuieli de judecata si sa-i platesc o Sulta pe partea cu care voi ramane .
Locuiesc în străinătate și o nepoata mi-a trimis o Comunicare Adresa cu numele meu pe ea și ca eram Pîrîta
la Judecatorie cu ceva Succesiune si partaj succesoral. PE CHEMARE era adresa de buletin a reclamantei nu a mea..Ce inseamna asta și ce trebuie sa fac? Nu am fost niciodată la vreun proces..
Mulțumesc.
Concubina tatălui meu are un Titlu de proprietate în baza Legii18/ 1991 si a deschis proces de partaj și succesiune impotriva mostenitorilor ,in care vrea 80% din teren și imobil dupa decesul tatalui meu.
Am cerut de la primarie dosarul cu documentatia legală prin care concubina a obținut TP in baza legii 18/1991 Fond Funciar dar nu s-a gasit nici un act sau dosar.În plus mai exista și titlul de proprietate al tatalui meu ,pe care acesta apare singur proprietar. Are concubina drept în acest proces? Pot cere anularea TP al concubinei?