avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate Accidentuaor

Activitate Accidentuaor

Multumesc pentru raspuns. Pare ca nu merge. Cei de la casco solicita amiabila fiind accodent si nu lovita in parcare. Exista ceva cu care pot sa ii oblig sa inceapa procesarea dosarului de dauna fara amiabila?

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Riscați suspendarea permisului pentru 30 de zile.
Dar de ce ați mai merge la politie? Dvs va reparati mașina pe casco și înțeleg ca tot dvs sunteți de vina pentru accident.
În cazul în care celalalt șofer vrea sa își reparare mașina pe RCA-ul dvs, el va avea nevoie de amiabilă.

sanctiune accident usor fara victime.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu ce sanctiune risc pentru un accident usor fara victime, pentru neacordare de prioritate. Accidentul s-a produs in luna Februarie, am intocmit amiabila insa pentru ca nici eu si nici celalalt sofer nu am mai avut incedente, am completat din nestinta niste formulare xerox si nu formularul cu imprimare original.
Mi-am dat seama dupa un timp cand am vrut sa fac constatarea pentru reparatie prin casco insa, celalat sofer a plecat din tara si nu stiu cand se intoarce, la orice mesaj ii dau imi spune ca mai sta o luna. Acum intrebarea este daca ma duc la Politie si declar ce s-a intamplat, le arat formularul completat atunci, pe langa amenda ca am foat neatent si am lovit masina celuilalt ce altceva risc?
Chiar as vrea sa inchid subiectul si sa imi repar odata masina.
Multumesc pentru ajutor.