avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate kempes64

Activitate kempes64

Buna,

Am incheiat anul trecut un contract de leasing pentru un autovehicul, am platit 13 rate si acum asi vrea sa rambursez toata suma.Voi achita un comision de ramburasare anticipata+ suma ramasa.....La incheiarea contractului de leasing am beneficiat de un an de CASCO gratuit, iar acum cand vreau sa reziliez contractul, firma de leasing imi cere sa platesc asigurarea CASCO pentru anul trecut.Mentionez ca nu mi s-a adus la cunostinta acest lucru decat in momentul cand am anuntat ca vreau sa rambursez anticipat.In contract nu este specificat faptul ca am beneficiat de 12 luni de casco gratuit, dar nici faptul ca daca rambursez anticipat trebuie sa platesc aceasta taxa, in plus eu ca utilizator nu am avut nici o polita Casco (fizic), pe durata celor 12 luni.
In contract este trecut doar ca pentru transferul de propietate utilizatorul trebuie sa achite firmei de leasing ratele plus dobanda, si a tuturor taxelor, obligatiilor si cheltuielilor datorate(fara a fi destul de explicit).Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz, nu asi vrea sa platesc in jur de 700 euro degeaba.Multumesc.
Am incheiat un contract de leasing pentru o masina care fara TVA costa 9800 EUR si cu TVA 11850 EUR, am platit un avans de ~3750 EUR , iar pe restul sumei platesc rate lunare.Pe factura imi vine valoarea ratei + TVA.Este normal ca odata ce s-a calculat rata pentru valoarea initiala (cu TVA= 11850), sa mai platesc si la ratele lunare TVA?Adica eu platesc de 2 ori TVA?