avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate alice29

Activitate alice29

Răspuns la discuția Schimbare functie
Multumesc!!!!=D>
Răspuns la discuția Schimbare functie
Referitor al primul subiect... nu a existat o decizie ci doar o fisa a postului pusa sub nas.Atunci pot considera ca mi a fost modificat postul???? Consider 30 de zile de la data semnarii fisei de post? Mi se pare ilegal totul si prea fortat.

Referitor la al doilea subiect eu vreau sa mi continui raporturile de munca cu noul angajator. Problema e ca vreau sa le continui pe functia pe care sunt acum (cea diniantea semnarii fisei de post)
Răspuns la discuția Schimbare functie
Acela de 30 zile?

Ca o completare si un sfat. Institutia intra in reorganizare urmand sa se schimbe angajatorulToate posturile vor fi preluate.E posibil ca atunci la incheierea unui nou contract de munca sa mi fie trecuta noua functie. Pot sa resping semnarea acestui nou contract de munca??? Zic asta deoarece dpdv legal nu mi s a schimbat postul neavand un act aditional incheiat ci doar o fisa de post cu atributiile unui post vacant.
Răspuns la discuția Schimbare functie
Multumesc pt raspuns.Vroiam sa fiu sigura ca asa stau lucrurile,deoarece e 3 oara intr o luna cand mi se propun diferit posturi din institutie.Pana cum nu am semnat nicio fisa a postului.Eram ingrijorata ca semnand acum aceasta fisa mai pot sau nu sa i actionez in instanta .O sa incerc pe cale amiabila bineinteles solutionarea conflictului.
Buna seara, am si eu cateva intrebari legat de schimabarea atributiilor de serviciu.

In urma cu 3 ani am fost angajata intr o institutie de stat pe un post corespunzator pregatirii mele profesionale (studii superioare),post obtinut pe baza de concurs.
Ieri am fost instiintata telefonic de catre conducere ca mi se schimba postul , apoi al scurt timp de la apelul telefonic am primis spre semnare fisa postului cu atributiile pt noul post, atributii care sunt total diferite de postul precedent.Sub presiune am semnat aceasta fisa a postului.

Astazi uitandu-ma in Codul muncii am vazut ca pt orice modificare a unuia din elementele CIM( functie) se intocmeste un act aditional.Pana acum nu mi a fost dat spre semnare acest act aditional.
Nu era obligatorie o informare in prealabil, inainte de semnarea fisei postului legat de schimabarea functiei?Poate aceasta fisa a postului sa tina loc de informare?
Poate fi actionat in justitie angajatorul pe motiv de nerespectare a codului muncii daca am semnat acea fisa a postului?