avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate Florence_cst

Activitate Florence_cst

Bună seara!
Și ați avut ceva de plătit?

mprv a scris:

Buna Ziua. Intre timp am radiat PFA-ul la ONRC (am certificatul de radiere).
Avand in vedere ca locuiesc in alt judet, nu am mai ajuns la ANAF sa declar radierea. M-am interesat si am aflat ca trebuie sa depun o declaratie unica pentru a fi scos si din evidentele ANAF. In declaratie trebuie sa specific si data incetarii activitatii.
Am depus declaratia respectiva online de aproape 2 saptamani, dar nu am primit nici un raspuns. Am trimis, tot prin SPV, si certificatul de radiere (PDF) primit de la ONRC.
Pe mfinante.gov.ro apare ca fiind radiata. Din pacate nu m-am uitat pe aceasta platforma dupa radierea de la ONRC si inainte de a depune declaratia unica.
Mentionez ca in prealabil am solicitat si primit de la ANAF un <Certificat de atestare fiscala>, din care reiese faptul ca obligatiile mele sunt 0.

Intrebare: PFA-ul este radiat la ANAF ? Mai am vreo obligatie ?

Multumesc.

Buna ziua! am un PFA deschis in 2010...ca traducator...dar nu am lucrat niciodata pe el...efectiv l-am abandonat...nu am depus nicio declaratie unica niciodata, nestiind ca presupune acest lucru ... dupa infiintare m-am angajat in alt domeniu si l-am lasat balta....as vrea sa stiu cat de grav este ce am facut....si cum as putea sa il radiez...multumesc mult!