avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate Un om disperat

Activitate Un om disperat

Am vorbit deja cu un avocat i am explicat situația și a zis sa mai așteptăm doua trei săptămâni .sa nu dam ceva de bănuit,că poate nu se vor uita pe camere și scap doar cu ce am acum.problema mea este daca in cazurile de furt in magazine se verifică camerele din urmă și în cât timp se șterg filmările .daca ai recunoaștere facială sau ceva de genul sau cum se fac verificările?cât timp stau stocate ...spre exemplu daca am fost și acum o lună jumătate și am procedat la fel dar nu am fost prins exista posibilitatea să mă găsească?nu am antecedente penale .sunt meneger transport marfa și șofer profesionist .dar tentația a fost mare sa le ofer copiilor tot ce au nevoie așa ușor și să fac altceva cu banii care trebuie sa ii cheltuiesc pe cumpărături .sunt mama și nu știu cum nu m am gândit că se ajunge aici.a fost totul așa simplu și mă gândeam că nu pot plati nimic .as vrea să îmi răspundeți că nu îmi găsesc liniștea ,mă macină gândul că mă pot trezi cu poliția la poarta să mă aresteze și că pot sta departe de copii.stiu trebuia să mă gândesc înainte la asta dar.
La cat timp se șterg datele de pe camerele de supraveghere.dintr un magazin Kaufland?
C am cât ar dura procesul și care ar fi consecințele ...menționez că am un loc de muncă și am și trei copii...când am fost prins nu mi s a adus la cunoștință despre alte fapte .se pot adăuga la dosar după?
Te a depistat pe camere că ai furat de 5 ori?ți s a spus asta din prima sau după te au mai chemat și ți s a adus la cunoștință fapta
Daca am furat adică am platit doar un produs și restul le am trecut așa la casele expres dar nu am fost prins iar peste trei zile am făcut la fel și am fost prins ,prejudiciul a fast recuperat ,a fost chemata poliția ,am dat declarație și a zis că mă vor suna ei ...vor verifică și camerele din urmă?se vor mai duce după înregistrări daca au deja copii după bon și declarația martorului ?
Cât timp sunt stocate înregistrările video a unui supermarket?daca am furat și am fost prins și acum o lună jumătate am furat dar nu am fost prins mă vor găsi?