avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate bbc2bbc

Activitate bbc2bbc

Buna ziua,

In primul rand doresc sa multumesc tuturor care vor raspunde la acest topic pentru orice informatie care poate fi de folos.

In 2007 am achizitionat 2 masini din germania pe care le-am inmatriculat la noi in tara pe taxa veche.

La una am platit 9800 RON iar la ce-a de-a 2-a 1600 ROn

Luna trecuta dupa ce am alergar pe la RAR sa trec noxele pe cartea masinii m-am prezentat la ghiseu si am reusit intr-un final sa depun cele 2 dosare pentru restituire. Mi s-a comunicat ca intr-o luna voi primi banii. exact ceea ce s-a si intamplat numai ca eu am impresia ca ori un functionar era beat ori are o noua metoda de calcul care nu a fost prezentata nicaieri pe lumea asta. Conform calculelor mele taxa veche/taxa noua si cu jonglarile de riguare a anului de fabricatie la una dintre masini trebuia sa primesc intre 1150 -1300 Euro inapoi iar la ce-a de-a doua intre 280 -305 euro. In total in jur de 1500-1600 euro. Suma care mi-a fost virata in cont este de 176 RON.....da oameni buni 176 RON....adica orice greseala de catalogare ar fi facut cred ca este o diferenta care nu poate fi justificata. ma voi duce luni 24 Nov sa investighez insa totusi mi se pare o greseala fantastica. la cata alergatura este pentru aceasta restituire cu drag as dori sa inaintez o plangere pe cale civila catre aceasta institutie pentru ca statul roman daca datorezi 1 RON stie sa-ti scoata ochii dar cand are de dat bani se fac ca ploua.

Vroiam pe aceasta cale sa intreb daca este posibila aceasta dorinta amea si daca are vreun sens sa vorbesc cu vreun avocat in aceasta privinta

Va multumesc anticipat

Alexandru