Buna ziua, mama mea detine un apartament. La adresa respectiva avem domiciliul din CI si eu si ea. In urma cu cativa ani din mila si-a lasat fratele sa locuiasca acolo cu familia pana in moment cand voi dori sa revin la domiciliu. In urma cu 4 luni i-a solicitat acestuia sa elibereze apartamentul pentru a putea reveni eu la domiciliu insa refuza pe motiv ca nu pleaca decat cu proces de evacuare. Acesta a fost notificat prin executor dar degeaba. Mentionez ca fratele detine un apartament. Intrebarea mea: daca mama schimba yala apartamentului iar eu ma stabilesc acolo, ce poate face fratele care nu detine niciun drept legal de a sta acolo si-l ocupa abuziv?
Buna ziua, daca sotul are program de vizita cu copilul din fosta casnicie de vineri de la ora 16 pana duminica la ora 18 , iar din cauza programului de munca fiind vineri de noapte doreste sa ia minorul de sambata pana duminica iar fosta sotie refuza, se poate face ceva in privinta asta?
Buna ziua, daca am un proces pentru modificare pensie intretinere de anul trecut si inca nu s-a dat termen in dosar, pot mai deschide alt proces pentru modificare program de vizita sau trebuie sa astept sa se incheie primul proces? Mentionez ca intampinarea a fost depusa. Multumesc frumos