gi-jane2 a scris:
Oferta lui fiind, care?
12500 euro,un imobil de 180mp (casă cu etaj,însă doar parterul dat la gata,locuiam în acea casa.Insa cele două mașini....pace...nimic,pentru că le-a vândut fără știrea mea imediat după divorț.
@
Liliana Gradinaru
Casa este de 180 mp ,într-un cartier pentru tineret,nou,cu asfalt,canalizare,gaze,etc.Bunurile spune că nu le vrea însă mașinile le-a vândut fără știrea mea imediat după divorț.Am zis să-mi de-a măcar 15 mii de euro,însă el nu este de-acord.i-am.transmis azi avocatei și ea mi-a zis că trebuie să bugerez dosarul (nu știu ce înseamnă asta)și să îi achit restul din onorariu(i-am dat jumătate la inceput și am hotărât împreună că la final să îi achit cealaltă jumătate).
Fostul soț vrea neapărat casa,i-am propus să îi ofer eu acești bani,însă mi-a zis că și dacă îi dau 50 de mii de euro,el nu acceptă.
@CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT
Mulțumesc mult, am întrebat avocata cam ce suma ar ajunge expertiza și dansa a spus că foarte mult și că nu știe să-mi de-a o sumă...eu nu am cunoștințe în domeniu și speram că ea sa mă ajute măcar cu sfaturi.