avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate Patrizia000

Activitate Patrizia000

Bună ziua, peste 5 zile am înfățișare într-un proces de partaj, martorii sunt chemați, însă azi,avocata care mă reprezenta a încheiat colaborarea noastră,mi-a trimis un mesaj în care mi-a spus lucrul acesta și să-mi caut un avocat/ă care să mă reprezinte peste 5 zile.Nu știu ce să fac,cum să găsesc un alt avocat într-un timp atât de scurt,cum ii voi putea explica situația,ce se va întâmpla dacă peste 5 zile nu voi fi reprezentată de un avocat?Simt că mi-a fugit pământul de sub picioare...
Din păcate azi era procesul,însă a fost amânat până în noiembrie,pe motiv că o doare spatele pe avocata lui și nu se poate prezenta azi la ora 14:00......și în februarie a fost amânat.....însă am cerut avocatei mele că vreau neapărat un evaluator dat de instantă.

gi-jane2 a scris:

cereti jumatate din valoare masinilor.
Expertiza nu costa asa mult, incat sa fiti nevoita sa incasati o suma mult mai mica decat vi s-ar cuveni, 12500 din valoarea cosnstructiei.
Si da, schimbati avocata.

gi-jane2 a scris:

Oferta lui fiind, care?

12500 euro,un imobil de 180mp (casă cu etaj,însă doar parterul dat la gata,locuiam în acea casa.Insa cele două mașini....pace...nimic,pentru că le-a vândut fără știrea mea imediat după divorț.

@Liliana Gradinaru
Casa este de 180 mp ,într-un cartier pentru tineret,nou,cu asfalt,canalizare,gaze,etc.Bunurile spune că nu le vrea însă mașinile le-a vândut fără știrea mea imediat după divorț.Am zis să-mi de-a măcar 15 mii de euro,însă el nu este de-acord.i-am.transmis azi avocatei și ea mi-a zis că trebuie să bugerez dosarul (nu știu ce înseamnă asta)și să îi achit restul din onorariu(i-am dat jumătate la inceput și am hotărât împreună că la final să îi achit cealaltă jumătate).
Fostul soț vrea neapărat casa,i-am propus să îi ofer eu acești bani,însă mi-a zis că și dacă îi dau 50 de mii de euro,el nu acceptă.

@CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT
Mulțumesc mult, am întrebat avocata cam ce suma ar ajunge expertiza și dansa a spus că foarte mult și că nu știe să-mi de-a o sumă...eu nu am cunoștințe în domeniu și speram că ea sa mă ajute măcar cu sfaturi.
Sunt in proces de partaj.Dupa procesul de divorț,fostul soț a vândut cele 2 mașini care erau bunuri dobândite în timpul căsătoriei fără că eu să fiu anunțată.Acum fiind in proces de partaj,încearcă să spună că imobilul (casă)este făcută mai mult din (donații)el având prieteni care dețin păduri și care se ocupă cu cherestea.Insa noi am lucrat în străinătate în agricultură câțiva ani,și așa ne-am putut ridica o căsuță.Acum el nu acceptă că acest imobil să fie împărțit în jumate,plus că unele bunuri le-a luat de acolo.Are prieteni influenți,chiar și avocata mea insistă să accept oferta lui,o simt cum mă presează,să nu cer un evaluator din instanță,că mă va costa mult,și va trece timp prea mult,să accept ce zice el,că să se termine și să nu se mai lungească timpul....nu știu ce și cum să procedez...