avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate andreeasimona

Activitate andreeasimona

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
o fata a dat definitivat in magistratura anul trecut si a luat 9 si a picat . alta era toba de carte si a scris si 20 de pagini cred pe examen.
in sala 9 nu s-a miscat deloc poate 3 vorbe maxim
mumik a scris:

Din cei cu care am stat de vorba si pe care i-am auzit inainte si dupa examen parerea mea este ca procentul de promovabilitate este aproape de adevar in sensul ca erau foarte multi care nu invatasera nimic. NIMIC. Foarte multi. Asa ca... faceti memoriu. Si stati linistiti ca daca cineva ar cere anularea examenului am veni noi cei care am lua sa va spunem ca noi am facut la examenul asta si ca nu a fost o surpriza ca am luat pt ca stiam ce si cat am scris si ca nu am pofta deloc sa mai trec prin stresul unui astfel de examen. Asa ca cereti anularea pentru voi. Stiu cel putin o persoana care scrie acum ca vrea sa faca memoriu si cu care am vb pe mesaje private si care mi-au spus ca nu prea au invatat si ca spera sa il ia, etc. Ma enerveaza falsitatea. Vai noi am fost corecti si nu am luat. Si cei care au copiat cu handsfree au fost incorecti si ce noroc. Sa ne gandim asa: cei care au copiat indiferent cum au facut-o au avut mult tupeu sa isi asume riscul de a fi prinsi si dati afara din examen iar cei care nu au copiat nu au avut tupeul sa isi asume un astfel de risc. E o alegere personala pana la urma. Ce ar trebui sa va preocupe este sa faceti tot posibilul sa luati examenul nu sa va fie ciuda pe cei care l-au luat, nu? Asa cred ca e corect pentru toata lumea. Poate a fost vorba si de noroc. Si eu asteptam note mai mari dar nimic nu ma opreste sa fac contestatie si sa cer o recorectare. Insa foarte sincer va spun ca nu mi-au fost inselate asteptarile si mai pot spune ca nu s-a tinut cont de barem. Daca se tinea cont cred ca picau si mai multi.

Bafta celor care vor face sau au facut contestatii si care se gandesc la reusita personala si nu la "moartea caprei vecinului" ca sa zic asa. Lasati falsitatea si luptati pentru propria persoana. Fiecare pentru propria reusita.

eu cred ca tu esti cel putin falsa si ma rezum la atat pentru ca nu doresc sa te insult. nu cred ca s-a pus problema de ciuda. eu una ma bucur pentru cei care au luat indiferent cum. eu am terminat o facultate pe copiat. problema principala este a procentului de 90 % de picati dintre cei care au dat in sala si de corectarea foarte proasta a lucrarilor. lasa-ma sa ghicesc ai dat in amfiteatru ai invatat dar te-ai consultat si cu colegii din jur. ai luat la mustata si te revolti pt ca nu doresti o reezaminare fiindu-ti teama ca ai putea sa nu ai acelasi noroc pentru ca in final acast examen s-a bazat pe noroc si tupeu plus un procent de 20 % care au luat pe merit.
si-au batut joc de noi si de timpul si banii nostrii. aproape 10 milioane taxa de examen. oare cati dintre noi au facut eforturi imense sa poata plati servicii corecte si interes fata de lucrarile noastre???? sau daca nu asta oare ce am platit?????? le-am umflat buzunarele degeaba???? sa ne tina pe holurile alea stramte si fara aer la oral ca doar e sarac baroul n-a incasat decat cateva miliarde. la sala 9 la examenul de penal profesorul supraveghetor corecta lucrarile de civil sau proc civ. stiti dragi colegi cat ii lua sa citeasca o lucrare de 4 pagini? 30 de secunde. cum vi se pare?
si in cazul meu la fel s-a intamplat cu procedura penala. am luat 2 si am scris de cel putin 6 sa nu zic mai mult. in sala 9 nu a luat nimei unde am dat eu. e aberant.
nu ma intereseaza pe cine supar dar in amfitreate s-a vorbit si la telefon, s-a intrat si cu handsfree, nu mai spun de clasicul consultat intre colegi. eu am fost in sala poate nu stiam de 10 dar nici de 3 75 cat am avut medie mai mult am avut in sala multe persoane toba de carte care au picat. din 30 a luat doar 1 persoana care era si fata nush cui si mai stia si toata materia. am stat cu ea in banca. ca a fost gretoasa si nu m-a bagat in seama dreptul ei dar am vazut cum a scris in medie 15 pagini la fiecare materie. si a luat cu 7 si ceva pana in 8. mi-e greu sa cred ca cei din amfitreatre erau toti mai destepti ca ea. nu am nimic cu cei care au dat in amfiteatru dar nu este corect pentru noi ceilalti. ceva trebuie facut. si ma refer la mai mult decat o simpla contestatie pe care presupun ca o depune toata lumea. ma gandeam la un memoriu ceva in atentia decanului. pareri???
asa e subscriu nici macar nu erau subiectele din lista. bucurestiul cum v-ati descurcat la civil?
e cineva la sala 9?
am o intrebare a picat cuiva atributiile? eu nu reusesc sa retin atributiile nici ale organelor de conducere ale baroului nici unbr. daca nimeresc 2 e mare minune.
ai dreptate ne vedem acolo la 2 30 bafta!