avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate Ammelly

Activitate Ammelly

Au dezbătut succesiunea și apoi ,deșii era moștenitor ,a mers la alt notar și a dat renunțare.Acum sunt trei certificate de moștenitor și unul dintre ei a dat și renunțare.Eu cred că nici nu a spus că avea certificatul de moștenitor.Intre timp a decedat.Ceilalti doi nu au făcut nimic până acum ,dar acum ,soțul meu vrea să iasă din indiviziune.

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

La ce a renuntat? Ca la mostenire nu mai putea sa renunte dupa ce a primit certificatul de mostenitor.

Exact așa a făcut.A mers la notar după o săptămână și a dat renunțare.
Cum se procedează daca unul dintre moștenitori a acceptat moștenirea a primit certificatul de moștenitor și ulterior a mers la notar și a renunțat? Cum se procedează? Masa succesorală a fost împărțită la trei.E valabilă renunțarea ulterioară? Cum trebuie procedat? Au trecut 30 de ani și situația a rămas nerezolvată...Multumesc
Înțeleg că acest act se face tot la cadastru? Trebuie întâi făcut cadastru și apoi documentația cadastrala de dezmembrare?

ContSters97658 a scris:

buna ziua!
trebuie sa faceti documnetatie cadastrala de dezmabrare, act de dezmembrare autentic la notariat, iar dupa aceea sa face actul de partaj in forma autentica.