avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate Alex__Andrei

Activitate Alex__Andrei

In c.i.m. se mentioneaza doar de 8 (norma) ore/zi, 40 ore/saptamana si "Programul de lucru se poate modifica in conditiile regulamentului intern / contractului colectiv de munca aplicabil". Nu am vazut nimic specificat despre inceperea programului de munca in c.i.m.
Bună ziua! Legat de programul de lucru la job (la birou), dacă în regulamentul intern se menționează că programul de lucru poate începe într-un anumit interval, spre exemplu 7:30-10:00, iar durata programului este de 8 ore, dar trebuie respectate indicațiile supraveghetorului direct, întrebarea este: sunt obligat să mă prezint în fiecare zi la 7:30 dacă supraveghetorul îmi cere acest lucru? Cum se procedează în cazul în care doresc să apelez la servicii de consultanță specializată de la un avocat pentru clarificarea contractului de muncă? Nu am mai apelat la consultanță niciodată, nu cunosc dacă pot pur și simplu plăti orice avocat din oraș pentru câteva sesiuni de consultanță punctuală pe acest subiect, dar cred că m-ar ajuta întrucât consider că supraveghetorul direct caută un motiv să mă concedieze.
Buna ziua! As dori sa obtin permisul de conducere, dar imi este neclar in ce localitate se poate. Stiam ca scoala de soferi poate fi urmata oriunde in tara, dar proba teoretica si cea practica ale examenului auto trebuie date in localitatea de domociliu sau resedinta, dar am auzit ca situatia aceasta s-a schimbat. Puteti clarifica va rog?