El ar vrea sa se interneze dar pt durerile de inima si ficat de care se plange, problema alcoolului intr-adevar n-o recunoaste. Si la urgente a mai fost in urma unor crize de inima, i s-au facut analize si i s-a recomandat internarea.
Noi suntem din Timisoara, imi cer scuze ca n-am specificat, si nu are cine se deplasa cu el.
Multumesc tuturor pt raspunsuri, acum imi e destul de clar ce am de facut.
In primul rand multumesc pt raspunsul rapid.
In cazul in care trebuie platita asigurarea, trebuie platita de la data la care a incetat calitatea de asigurat sau doar pe un numar de luni in urma si in avans ? Se plateste si penalizare ? Intreb ca sa stiu cam la ce suma sa ma astept.
Situatia in care ma aflu e urmatoarea : tatal meu a devenit alcoolic in urma cu mai multi ani in urma unor evenimente familiale nefericite, acum doi ani si-a pierdut serviciul si de atunci nu i-a mai fost platita contributia la Casa de Asigurari de Sanatate si nu mai poate beneficia de servicii medicale gratuite. Starea lui de sanatate s-a inrautatit tot mai mult in ultima vreme si i s-a recomandat de mai multe ori internarea in spital pentru investigatii si tratament dar nu s-a putut.
As vrea sa stiu ce as putea face pt el pt a putea primi tratament. Am auzit tot felul de variante : medicul de familie spunea ca poate fi luat pe asigurarea mea dar eu sunt student si nu am venituri din salariu si am inteles ca asa nu se poate, o alta persoana spunea ca alcoolicii pot fi internati si fara asigurare dar n-am verificat si nu prea imi vine sa cred.
Nu stiu alta solutie in afara de plata asigurarii din urma si de aceea va rog sa-mi recomandati o alta solutie, daca exista, care sa implice costuri cat mai mici.