Buna seara .
In anul 2016 am luat cu soția un apartament prin prima casa .in anul 2017 am hotărât cu soția să lăsăm să locuiască acolo fata vitrega și ginerele.In anul 2018 am inceput renovarea la apartamentul de la părinți mei ,ginerele a spus că are el niște prieteni pentru renovare ,menționez că eu și soția am platit muncitori aduși de el cât și materialele.In anul 2022 a fost arestat pentru vânzare de droguri și fata vitrega complice dat a luat cu suspendare.Intre timp fata și nepotul i-am luat sa stea in casa de la părinți mei ,soția făcând și împrumut la banca pentru a plăti avocatul lor.In anul 2023 când sa eliberat a venit pe domiciliu tot în apartamentul unde am adus fata și nepotul.Atunci ginerele a început să ceară să mergem la notar sa le facem acte pe apartamentul luat prin prima casă menționez că eu și soția am platit ratele și încă plătim.Vazand că nu vrem sa le dăm casa a început cu amenințări ne bate ,pune prieteni sa ne bată etc.Peurma a început să spună că le am făcut casa cadou eu și soția nici măcar verbal nu am spus că le dăm casa cadou doar am oferit un sprijin sa nu se chinuie cu chirie.
Văzând că nici așa nu am cedat a început să ceară suma de 40000e cum că el a investit in apartamentul luat prin prima casă și apartamentul unde am renovat apartamentul luat prin prima casa erea nou mobilat și utilat frigider,aragaz ,mobila,canapele etc.Acum ușile sunt stricate ,termopanele. Văzând că nu poată să scoată bani de la noi a spus că ne da în judecată pentru înșelătorie și chiama muncitori(prieteni lui ca martori).A venit să îmi ceară lucruri care susține că sunt ale lui dar sunt plătite de mine am și chitanță. Întrebarea este dacă pe baza la declarațiile
prietenilor lui și a familiei lui au șansa de câștig .
Plus că de la renovare au trecut mai bine de 3 ani.
Mulțumesc.
Bună ziua am un apartament luat prin prima casa în care am lăsat Ginerele si Fata vitrega sa stea acolo nu au mutatie doar am îngăduit eu și soția sa ii lăsăm sa stea acolo ei au schimbat butucul la usa și nu mai am acces sa fac revizia la centrala am depus dosarul în instanta pentru evacuare dar pana se termina nu pot întra în apartament sa fac revizia am înțeles ca dacă nu fac revizia se vor opri gazele si se va da și amenda.Ce as putea sa fac în situația asta .Multumesc.