avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate Dani_Dani

Activitate Dani_Dani

Am facut, dar......hmm am sa explic pe stagii !
1. I'am facut reclamatie pentru inchiderea spatiului verde, betonare si camin de mici pe spatiu public, i'am cerut celor de la primarie sa distruga tot ce a facut si sa fie amendat daca nu are autorizatie
2. Cei de la primarie mi'au raspun ca NU ARE autorizatie sa construiasca si o sa fie amendat !
3. Le'am raspuns din nou sa distruga ce sa facut pe sptiul public daca nu are autorizatie !
4. Aici se complica umpic lucrurile pentru ca vecinu meu are niste "cunostinte" la primarie si a fost "invatat" sa ia semnaturi de la vecini (50+1) ca sa devina el proprietar pe teren ! ca sa nu distruga ce a facut el acolo !
5. Dupa apoximativ 2 luni cei de la primarie mi'au raspuns, ce sa vezi ca are autorizatie ! Deci practic ei au asteptat 2 luni si a asteptat sa faca autorizatie vecinu meu. Si va aduc aminte ca initial tot ei mi'au spus ca NU are ! punctu 2
6. Acu eu m'am dus primarie sa vad cine a semnat ! Pentru ca stiu ca nu il supurta mai nimeni de pe scara si era cam suspect. Si ca sa vezi au fost semnaturi falsificate ! Si stiu sigur pentru ca am vecini care sunt plecati din tara si au apareau ca si cum au semnat. Si cam aici sa terminat, as fi putut sa merg la politie si as fi pornit un proces cu un avocat care nu imi permit ! Implica si pe vecini si ei fiind neinteresati ! Cam asta a fost ! Si acu vrea sa vin sa in fata geamului meu sa mai faca cate ceva si pe aici, pentru ca nu i ajunge ce a facut la el !
Da, spatiul este a primariei !
Salutare, stau la bloc (partier) si in spatele blocului este spatiu verde care este ingradit, este destul de mare 4m x 8m, vecinu de langa mine vrea sa faca o poarta in fata geamului meu si eu nu as fii de acord ! La el nu poate sa faca pentru ca dumnelui si'a ingradit tota partea (in fata aprtamentului lui) cu gard, betonat, camin pentru mici, si inchis cu gard ! Si acu vrea sa faca in fata la mine. Poate sa faca asa ceva ? chiar si cu acordul vecinilor ?