avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate Mada879

Activitate Mada879

Lucrez la o sala de jocuri si acum cateva zile am venit din concediu si am răcit bocna, abia ma puteam tine pe picioare. I-am zis managerei ca nu pot veni si o sa-i aduc concediu medical "maine sau poimâine", deci in momentul in care i am scris nu l aveam. Ea a spus ca nu se poate ca sunt foarte multe concedii acum si daca nu vin este nevoie "sa angajeze pe altcineva", am întrebat-o pai ma dai afara ca mi cer dreptu la concediu medical? In conditiile in care niciodată nu mi am luat, doar o zi am lipsit nemotivat.. Si a zis ca acum chiar nu se poate ca ea mi-a explicat deja ce si cum si ca decizia imi apartine. I am spus eu acolo de lege ca nu e normal asa ceva, ea o tot tinea pe a ei ca eu pot merge liniștită in medical, dar vom discuta noi dupa. La nervi si febra ce aveam eu i-am spus "ce ar spune cei de la itm oare despre situația asta?"

A doua zi mi-a făcut un avertisment pt ceva ce s-a întâmplat in mai, probabil nu avea altceva de ce sa se lege si astăzi am ieșit minus cu colega 2600 lei. Pe camere nu se vede ca ar fi greșit cineva la cash-outuri si niciuna dintre noi nu a plecat cu borseta in afara camerelor, deci varianta cu furat se exclude. Banii aia au intrat în pământ cum ar veni.

Cel mai probabil vrea sa ma faca sa mi dau demisia. A doua zi dupa discuția aia despre itm era toată speriata.

Nu aveam de gand sa fac o plângere, dar acum as face, doar ca nu știu cum se procedează. Nu vreau sa ajung in instanță, sunt o firma destul de mare de casino-uri si e posibil sa aibe relatii si mie imi este frica sincer, la toamna dau la facultate, n am bani de stricat pe avocați. As vrea sa fac o plângere si daca nu rezolva cei de la itm sa o las balta. Se poate asa? Sau se poate sa ma dea firma in judecata pt plângerea la itm? Si mesajele acelea sunt o dovada ca sa ia itm-ul masuri? Pt ca eu nici nu aveam încă concediul medical si ea nu a spus in mod direct "te dau afara". A spus-o cu subînteles. Dati mi un sfat ce sa fac. Exclus instanta și avocați. Si in legatura cu minusurile astea nejustificate? Într-adevăr noi facem actele, tot, dar ea spune ca pe camere nu se vede nimic in neregula. Tot de itm tine? Ca am mesaje si despre minusuri