avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate adinush@gmail.com

Activitate adinush@gmail.com

Alexandrarares a scris:

De la inaltimea solului dumnealui.

Multumesc de raspuns, sincer nu mi se pare ca prea are sens, fiindca daca isi ridica solul cu jumatate de metru e exact acelasi efect pentru mine ca si cand ar avea brazi de 2 m in fata geamului meu la 60cm.Mi se pare ca mai mult sens ar avea sa fie de la solul vecinului(vecinilor) in caz ca ti-ai ridicat tu solul nu o sa fi tu reperul pentru toata lumea din jurul tau.Fiindca mai e un vecin care e afectat foarte tare de umezeala de la el, ca si mine - pe langa lipsa luminii.Asta nu am mai adus-o in discutie ca e alt subiect si sa nu se complic.Dansul la cativa ani isi renoveaza tot peretele.Radacinile acelea ajung probabil mult sub casa si tin umezeala chiar daca el isi taie tuia sub 2m, ei au radacini de brazi mari, tuia pot sa ajunga si la 50 m.
Multumesc pentru raspuns, problema e ca nu apare nicaieri diferenta de niveluri ale solului cum se trateaza.Adica arborii trebuie sa fie mai mici de 2m dar daca el are solul la jumatate de metru deasupra solului meu de unde se calculeaza inaltimea arborilor - de la solul meu sau al lui?
Buna ziua, am si eu o problema.Am un geam la bucatarie care da la vecinul in curte, el si-a consruit casa dupa mine, geamul era deja aici, si-a pus tuia la 60 cm de casa mea astfel incat mi-a luat toata lumina.El ii tine taiati sub 2 m insa el si-a ridicat solul - solul lui pleaca de la 10 cm de sub geamul meu - practic eu daca ies la geam aproape dau in radacinile lui de tuia.Imi pare rau ca nu pot sa pun si o poza sa vedeti cum imi acopera in intregime geamul, tuia fiind mult mai inalti ca geamul meu.
Exista ceva ce pot face sa-l oblig ori sa ii taie in dreptul geamului ori sa
replanteze mai incolo la 2 m de casa mea - are curte mare - isi permite inca 1,5m.
Va multumesc!