avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela Achim

Activitate Mihaela Achim

Buna seara tuturor care ne pot ajuta cu adevarat!
Va rugam din suflet sa ne ajutati sa facem putin lumina in cazul nostru si sa readucem putina liniste in suflete dupa ani de incercari fara succes.
Suntem un bloc format din 60 de apartamente din Brasov. Recent am fost informati ca blocul nostru a fost acceptat in programul PNRR - Valul renovarii - proiect aprobat si gata pentru inceperea lucrarilor.
Din pacate, o parte din vecini (aproximativ 10 apartamente) se opun acum acestui proiect deoarece, din diverse motive si fara argumente plauzibile, nu doresc schimbarea tamplariei PVC la apartamente, nu doresc montarea statiilor de incarcare masini electrice, nu doresc montare panouri fotovoltaice, cativa deja au efectuat izolarea apartamentului pe cont propriu.
Primaria ne-a transmis ca au nevoie de 100% semnaturi pentru demararea proiectului, desi in legislatie am vazut ca este 2/3 prevazut pentru lucrari de interventii propuse si 100% pentru lucrari interioare (dar nu se specifica nicaieri care sunt acestea)
Ce putem face noi, celelalte 50 de apartamente care suntem pentru, sa nu pierdem acest proiect extraordinar, cu participare 0 din punct de vedere financiar pentru locatari.
Va multumim anticipat si din suflet,
Cu deosebita consideratie,
Un grup de locatari ingrijorati.